Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 136 Skąd: Dzierżoniów
#1 Wysłany: 6 Styczeń 2009, 21:06 Kolejność instalacji dodatkow do DC
Witam ponownie szanowne bractwo wilków morskich...
Z uwagi na to, iż powrót do NF nie przebiegl mi zbyt sprawnie... ( Ciężko zaczynać od zera z niczym, gdy miało sie Guama, Seve, YT i NY i nawet fajna załoge) ,to chciałbym zacząć partycypowac w patrolach SH II & DC... (zauważyłem, że w tej materii nastąpiło pewne poruszenie w PSie ostatnio)... jesli znalazłoby sie tam dla mnie miejsce
Jest jednak problem- mianowiecie nie pamiętam jaka jest kolejnosć instalacji patchów, tekstur i misji... Oczywiście wszystko mam ściągnięte.
Czy ktoś uprzejmy mógłby mi podac link do odpowiedniego tematu na forum lub poprostu podac ta kolejnosc?
P.S. Przepraszam, że pisze tak naokoło tematu, aczkolwiek inaczej nie umiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum