Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#1 Wysłany: 10 Styczeń 2009, 10:30 Pliki kariery
Zrobiłem sobie małą przerwę od kariery (każdemu się należy urlop na święta), teraz patrzę ze zdziwieniem, a gra nie widzi ani jednego profilu (a miałem chyba z 4) - tylko ten defaultowy (o nazwie player)...
Jest jakiś sposób aby zlokalizować/odtworzyć pliki?
Bo szkoda mi tych 11 patroli od '39...
-------------
Aha, i jak można zmodyfikować ten napis co pojawia się na belce po załadowaniu menu głównego SH3?
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 10 Styczeń 2009, 10:34, w całości zmieniany 1 raz
napis w menu:
data/menu i otwórz notatnikiem plik menu_en. Znajdź tą linijkę i zmień Można zmienić KAŻDY tekst w grze
Co do save... A spróbuj tak: Skopiuj save w bezpieczne miejsce. Zacznij nową karierę i zrób 1 zapis. W moje dokumenty/SH3 znajdź nową karierę i wgraj tam pliki starego save. I spróbuj wtedy odczytać.
#5 Wysłany: 11 Styczeń 2009, 12:36
Ciekawe...
Plików karier nie mam.
Plików misji pojedynczych (zapisanych) nie mam.
Wszystkie ustawienia gry mi się zresetowały... dziwne.
EDIT:
Zdaje się, że po instalacji GWX, ten to właśnie nadpisał mi wszystkie pliki (bo np. ustawienia gry się zresetowały), a wszystkie kopie SH3 odwołują się do tego samego miejsca na dysku (tj. tam gdzie są ustawienia gracza - Moje dokumenty\SH3\data\cfg\Careers\)
Krótki komentarz do obecnego stanu:
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 11 Styczeń 2009, 12:42, w całości zmieniany 1 raz
GWX nic nie nadpisuje... Chyba, ze zaczniesz nową karierę, to tak.. Ale to dopiero przy starcie nowej kariery o tej samej nazwie. GWX nic nie nadpisuje w save. Wiem, bo często instaluje nowe mody i zawsze mam swoje save (oczywiście mam też kopię, na wypadek)..
#8 Wysłany: 11 Styczeń 2009, 15:21
PL_Marco napisał/a:
Andrew kariera w singlu to nie to samo co kampania on-line prawda...
Ale poczekajmy, na kampanie śródziemnomorską
?
O to właśnie chodzi...
W ramach "treningu" (real + wid. zewn. 92%) odbyłem 11 patroli z tonażem ok. 700 tys BRT i 12 tys. pkt reputacji.
I teraz mi wszystko to znikło, a gra wróciła sama do ustawień fabrycznych (np. język angielski, muzyka w tle).
#10 Wysłany: 11 Styczeń 2009, 17:02
A pewnie, pewnie.
Ale jakoś tracę nadzieję że dokończymy patrole - z doświadczenia wiem, że reanimacja tematu bywa dość hmmm... bolesna.
Ale dobrze żeś mi przypomniał, bo jeszcze na multi trzymałem browara bałtyckiego, to sobie wypiję. Co prawda żona twierdzi że strasznie po nim jedzie, ale co mi tam...
A co do Caffe Rene... raport już czeka, heheh...
A jak tam Petra?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum