Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 11 Styczeń 2009, 16:38 Witam. jestem nowy... jak do was dołączyć ?
Mam Pytanie co zrobic zeby do was dołączyc i pograc z wami przez sieć... ? Mam zainstalowany patch 1.1 ang i pm103 więc teraz co dalej ?
Pozdrawiam
Paweł
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 11 Styczeń 2009, 16:57
Patch 1.1... do czego?
DC? SH2? SH3? SH4? DW? LO?
TU...
http://www.forum.polishseamen.pl/dload.php
...masz wszystko, wystarczy załadować interesujące Cię pliki i zgłosić się do któregoś admina, po uruchomienie konta na Ventrilo:
A potem to tylko zaloguj się na Ventrilo i pogadaj z kimkolwiek, to Cie odpowiednio wykieruje i pomoże.
Grywamy zwykle po 20.00, więc o tej porze na pewno kogoś kompetentnego złapiesz.
Hehehe Andrev pm 103 i patch 1.1 to mówi za siebie SH II albo DC. Pozatym Andrev zobacz jaki dział
Jak już wspomniał przedmówca, ventrilo i jeszcze pakiet jednostek i misji.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 11 Styczeń 2009, 17:02, w całości zmieniany 1 raz
Eee jak masz SH II i zainstalujesz dodatki do gry w multi to tak jest.
Po prostu jesli chcesz grac w SH II w kampanie i w multi to musisz sobie zrobić kopie gry na dysku.
Jedna do kampania druga do multi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum