Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Hahaha teraz to mnie rozwaliłeś Matrose zgadywanka.
Jak targałeś to PCB było opisać kabelki, teraz to ci zostaje miernik w dłoń i trochę czasu na szukanie, zdjęcia słabej jakości bo można by po elementach i ścieżkach dojść co nie co.
Poza tym gdzieś podział kondensatorki co były prze silniczku bez tego ci będzie szarpać.
A noi życzę powodzenia w kombinowaniu ze sterem kierunku (przerabiałem to jak byłem mały) więc od razu radze kupić jakieś serwo (bo sterowanie 1;0 w silniku głównym można przeboleć ale w sterze to już nie).
Zdjęcia słabe ale co nieco widać...
dolna strona PCB (czerwony, czarny - przód, tył) - (dwa czarne obok siebie - prawo lewo)
górna strona PCB (zielony - antena ) - (czerwony, niebieski - zasilanie)
Aaaaa nadajnik gdzie ?
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 28 Styczeń 2009, 20:16, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum