Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pod koniec roku 2009 ukaże się Call of Duty 6 i jest pewne, że produkcją zajmie się Infinity Ward. W sieci pojawiły się plotki, iż kolejna część miała by zostać utytułowana w przyszłości. Jakoś nie widzę CODa jako kosmicznego shootera ale cóż żadna część jeszcze mnie nie zawiodła a twórcy wciąż chcą zaskakiwać.
Kod:
Dopytywany Mike Griffith nie potwierdził również, jakoby kolejna odsłona miała trafić pod strzechy gatunku z rodziny Sci-Fi. Enigmatycznie tłumacząc, iż twórcy rozważają nowe teatry działań, nowe linie fabularne i nowe możliwości rozgrywek. Tłumy fanów, którzy z łaknieniem czekają na nowe informacje, będą zmuszeni przynajmniej w tej sprawie poczekać. Źródło: www.gry-online.pl
Ostatnio zmieniony przez PL_Hagal 18 Luty 2009, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#22 Wysłany: 18 Luty 2009, 15:18
Nie sądzę, by twórcy posunęli się do umieszczenia rozgrywki w przszłości. już Modern Warfare był mocno krytykowany. A ja postanowiłem nawet tego tytułu nie kupować na znak protestu. Ale jednak Tytuł: Call of Duty ostatecznie mnie przekonał i nie żałuję. O przyszłości jest wiele FPSów np. Quake, unreal itp. Ja bym tu raczej widział jakiś historyczny konflikt, może Korea? Oczywiście są to tylko domysły, a twórcy zrobią to co będą uważali za słuszne.
Zresztą jak nie będą mieli pomysłu to wrócą do IIWŚ
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 18 Luty 2009, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#27 Wysłany: 18 Luty 2009, 21:12
Adiq napisał/a:
wymień mi choć jedną grę typu CoD i MoH w której grasz Niemcami? bo mi się wydaję że nie ma takiej gry (przynajmniej ja się z taką nie spotkałem)
po co to pytanie wiem ze nie ma wiec dobrze by było jak by zrobili jest red orchiestra ale to Multi takich jak moh czy cod nie ma a szkoda założę się ze byłyby bardziej rozchwytywane
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#28 Wysłany: 17 Listopad 2009, 21:53
Jeszcze o WaW, nawet w obliczu premiery części 6.
Nowe mapy, więcej zombi, grafika ta sama co w nowej produkcji, po krótkim szoku MW2, po części powróciłem do starej dobrej WaW. Nadal warto polecić tę grę
Miałem max prestiż, ale wszystko się wyzerowało
waw`.jpg jedna z misji nowego pakietu, nie grałem na nich zbyt wiele
Plik ściągnięto 9 raz(y) 467.52 KB
waw2.jpg wyspa twierdza... o ile to jest wyspa (coś historycznego)
Plik ściągnięto 9 raz(y) 291.36 KB
waw3.jpg ktoś mi powie co to za okręt?
Plik ściągnięto 12 raz(y) 310.39 KB
waw4.jpg to rdza...
Plik ściągnięto 12 raz(y) 559.92 KB
waw5.jpg takich odgłosów (burzy i deszczu) nie uświadczycie w żadnej innej grze
Plik ściągnięto 6 raz(y) 407.44 KB
waw6.jpg jap. sub, z przodu ma wyrzutnię samolotw. Drugi stoi obok w zniszczonym bunkrze
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#30 Wysłany: 7 Lipiec 2012, 08:55
Korzystając z okazji (promocja BEST OF za 1/2 ceny z inną grą m. inn. w Empiku) nabyłem CoD2 za cenę ok. 20zł. Co prawda gra jest z 2005 roku, czyli ma juz 7 lat...
... ale się nie dziwię że "tamte" komputery dostawały zadyszki. Przynajmniej teraz nie dość że za pół-darmo, to gra chodzi na max. detalach z AA i innymi upiększaczami.
Od razu tryb hard i gra się świetnie!
A że gram 7 lat po premierze, to to mi w ogóle nie przeszkadza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum