Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Dlaczego? Nie jest taki zły. To ujęcie tego konwoju w świetle księżyca (i to trafienie) świetnie wyreżyserowane. Całość ogólnie przeciętna, ale kilka scen jest całkiem dobre...
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#25 Wysłany: 29 Maj 2009, 12:43
Mały update w temacie.
Chłopaki mają naprawdę wielkie plany (obecnie testowana jest wersja beta modu V1, mody oznaczone jako V2-V4 powinny pójść już z górki).
W dalszych planach Warship SuperMod:
V5: Lotniskowce
Nie jestem pewien cóż to oznacza: na pewno będziemy mogli sterować tymi kolosami, ale wtedy powinny brać czynny udział w boju, co by zabawa nie była nudna. Zatem czy będziemy dysponowali / sterowali samolotami? Hmmm...
V6: Zimna wojna
Do dyspozycji suby z okresy zimnej wojny. Nieco lepsze niż ubooty.
Jakby co, to gram "czerwonymi", heheheh
Mało prawdopodobny mod, aczkolwiek...
V7: Czasy współczesne
Najnowsza broń w środowisku SH4 - czyli takie "Dangerous Waters".
Także mało prawdopodobny mod.
V8: I-sza Wojna Światowa
Czyli wojna podwodna Kajzerowskich Niemiec przeciwko blokadzie państw Ententy.
Ale wiecie, że taki np. U-9 miał tylko 6 torped na pokładzie?
[ Dodano: 28 Czerwiec 2009, 13:52 ]
[ Dodano: 30 Czerwiec 2009, 18:52 ]
* * *
Ilu z was grało w tzw. batalie w SH2/DC?
Dla nieobytych w temacie: to gra okrętami głównie na powierzchni (czyli coś a'la DD vs DD), w których nota bene suby się zanadto nie sprawdzają z uwagi na brak powolnych frachtowców.
Zabawa świetna i nieprzewidywalna, i to dla obu stron.
Miło mi oznajmić, że (mam nadzieję) już za niedługo doczekamy się czegoś podobnego na SH4:UBM. Trwają testy...
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#27 Wysłany: 25 Sierpień 2009, 21:10
A widziales z ktorego miesiaca jest post w ktorym ANDREV pisze o cenie SH4??
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#29 Wysłany: 27 Sierpień 2009, 21:19
Na subsimie pojawiło się kilka nowych fotek z prac nad modem. Wydaje się, że podobnie jak sOnar ze swoim UTW chłopaki chcą dopiąć wszystko na ostatni guzik.
Generator dymu mnie rozwalił...
We wrześniu zostanie obublikowana BETA...
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 27 Sierpień 2009, 21:44, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
no dobrze ze robia tego moda bo ja chcac grac w DC nie moge bo mam za dobrego kompa bo jak wlączam to mam błedy graficzne wszędzie ( ale w ten modzik bede pocinał rowno tylko musze jeszcze ub misson kupic xD a ogólnie to im powodzenia życze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum