Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Słucham Sabatonu od dobrych 4 lat i uważam ze teksty mają dobre, wokalista świetnie je wykonuje;] Polecam wybrać się na koncert jazda jest niesamowita:D(polecam również Hammerfal)
Wydali następujące płytki:
Sabaton-Fist For Fight 2001
Sabaton-Primo Victoria 2005
Sabaton-Attero Dominatus 2006
Sabaton-Metalizer2007
Sabaton - Art of War2008
Większość opowiada o wydarzeniach związanych z wojną ale wydźwięk niosą pacyfistyczny...
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#4 Wysłany: 1 Marzec 2009, 20:21
tak widziałem na teledysku Amerykaniec częstuje Niemców papierosami, śmieje się uśmiecha, a za chwilę ścina ich serią z Thompsona spacyfikował ich maksymalnie
Chciałbym zaznaczyć że to nie jest oficjalny teledysk, ten został stworzony przez jakiegoś fana- na marginesie to Sabaton nie ma żadnych oficjalnych teledysków.Jeśli znasz angielski to nie powinieneś mieć problemów z przetłumaczeniem tekstów, oraz z opisami użytkowników którzy zamieścili te teledyski...A ten wybrałem jako związany z wojną na morzach oraz w tle zdjęcia z koncertu i z Das Boot.
PS: Ta scena z fajkami miała miejsce w filmie Kompania Braci- odcinek drugi.
Ostatnio zmieniony przez SD_Konrad 2 Marzec 2009, 01:05, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#9 Wysłany: 8 Sierpień 2010, 21:04
Ja jestem akurat fanem sabatonu jakoś od początku tego roku. Teksty mają genialne, a co do teledysków, ostatnio wyszedł oficjalny do Uprising z płyty Coat of arms, oto link: http://www.youtube.com/watch?v=uZT0r-tWOKE jak na razie moje ulubione ich piosenki to:
Screaming eagles, Uprising, 40-1, counterstrike, panzer battalion i nawet fajny jest metal ripper. A tak poza tym, sam zrobiłem kilka amatorskich teledysków na yt, zapraszam do oglądania . Teraz pracuję nad wolfpack i SHIII z tłumaczeniem, ale jestem pod koniec prac, i nie chce mi się za bardzo dalej robić XD.
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum