Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 161 Skąd: Jaworzno
#2 Wysłany: 5 Marzec 2009, 15:13
No wreszcie! Było bardzo milo wreszcie wsiąść do ciasnego i nie zawsze ładnie pachnącego okrętu ,ale się doczekałem. Gdzieś te skróty klawiszowe wypadły z głowy. Kilka patroli i przypomnimy sobie wszystko. Wbijajcie śmiało im więcej graczy tym ciekawsza rywalizacja. Proponuję zbierać się godzinkę wcześniej niż do tej pory, zresztą można sprawdzać na vento. joł
A ja chcę podziękować hostowi (z tego co wiem Marco), że podjął się tego trudu zebrania graczy... Wykonał chłopak kawał dobrej roboty.
Mam nadzieję, że inne osoby mogące hostować także się obudzą (bo takich nie brakuje).
Ja osobiście mogę zahostować w sobotę. Mam jednak nadzieję, że będę hostował patrol o numerze przynajmniej 4
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#4 Wysłany: 5 Marzec 2009, 22:38
jutro idę odebrać mojego SHIII od kumpla bo już ponad rok go trzyma czy jest możliwość dołączenia się jeszcze do rankingu? przepraszam ze tutaj to pisze ale nie wiedziałem w sumie gdzie to umieścić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum