Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pogoda: Clear
Godzina: 13:00
18 sierpnia 1940 roku
Morze Celtyckie
100% konwoju przetrwało Dowódcy DD:
Boolo: HMS Babbit - przetrwał i zatopił U-125 (Paweł)
PL_BOBIK: HMS Flower - przetrwał i zatopił Jaruzela (U-99)
PL_Marco: HMS Lagan - przetrwał i...
PL_Skubi: HMS Hesperus - przetrwał i zatopił Grzywke (U-85)
PL_U-96: HMS Walker - przetrwał i zatopił Anakina (U-112)
Dowódcy Sub:
PL_Anakin: U-112 - zatopiony przez Przemka (U-96)
PL_grzywka1703: U-85 - zatopiony przez Skubiego
PL_Hubal: U-59 - zatopiony przez komputerowe DD
Jaruzelski: U-99 - zatopiony przez Bobika
PL_Pawel: U-125 - zatopiony przez Boola
=============
Ale byłoooooooooooooooooo ludzi, noi te emocje
07.03.09r.jpg
Plik ściągnięto 26 raz(y) 143.29 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 7 Marzec 2009, 23:16, w całości zmieniany 4 razy
Imię: Łukasz Pomógł: 17 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 461 Skąd: Będzin
#7 Wysłany: 7 Marzec 2009, 22:58 Re: Patrol 48
PL_Marco napisał/a:
PL_Hubal: U-59 - zatopiony przez komputerowe DD
aHAHAHA
heheheeh sorki Kamilku nie mogłem sie powstrzymać (zrzucam tą chwilową niepoczytalność na wysoką męczącą mnie obecnie gorączke więc nie miej mi za złe : * )
Po prostu raz się ma wzloty, innym razem są upadki. A najważniejsze aby z jednych i drugich wynieść jakieś cenne doświadczenia.
Istotne też aby czerpać z gry przyjemność i zabawę bo po to jest gra
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 7 Marzec 2009, 23:21, w całości zmieniany 1 raz
Fajnie sie gralo , no i w tak duzym gronie;)
Mam nadzieje ze czesciej bedziemy miec taka okazje poszalec wspolnie , a ty Hubalciu drogi nie przejmuj sie nami mlodymi wiesz , mlodziez musi sie wyszalec hehe
A mnie się bardzo podobało To była pierwsza odsłona tańca z Ubootami hihi. Musze tutaj dodać, że tak wielki sukces DD jest wg mnie spowodowany faktem, że na górze płynęła elita eskorty (i w cale nie myślę tutaj osobie). Podziękowania za współpracę dla Boola, Marco, Bobika i U-96. Super klimat i oby tak częściej. A Dowódcom subów życzę szybkiego remontu w stoczni, uzupełnienia zapasu paliwa i torped, no i do spotkania na morzu
_________________ Tylko ten się nie myli kto nic nie robi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum