Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Arek
#1 Wysłany: 20 Marzec 2009, 20:31 SH3Commander z GWX3.0 a modowanie -proszę o wyrozumiałość
Wyczytałem w pewnym poście zalecane modowanie i jakich modów nie powinno się włączać i zrodziło się pytanie jak dodawać bądź odejmować je ? Spolszczenie wgrałem z wersji 2.1 poprzez JGSME z całóścią jaka tam była(grałem 3 misje sam z komunikatami radiowymi bo aktywowałem mod z morza czarnego) -baaardzo łatwo się gra nawet na 90% <a nie na 100 bo zostawiłem widok zewnętrzny> ale grałem w europie-ale do rzeczy czy Commander wgrywa tylko właściwe mody???
SH3 Commander zawiera pewne poprawki i modyfikacje ale one wchodza jako calosc - SH3 Commander. Jak wrzucisz pliki dla commandera do GWX3 to bedzie dzialac bez problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum