Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
również ja bym chętnie zagrał choć parę latek już w to nie grałem;] napiszcie jak wygląda gra na multi przez co się łączycie, czy jakieś pliki trzeba pobrać do gry itp,(nie grałem w ssf n multi)
Ostatnio zmieniony przez SD_Konrad 22 Marzec 2009, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Daniel
#4 Wysłany: 25 Marzec 2009, 16:18
Znalazłem Sudden Strike Anthalogy z cda ;D w takim razie chętnie przyłączyłbym się do gry. Moglibyście napisać mi na pw w jakich godzinach i kiedy gracie ?
Generalnie zbieramy sie od 16-17 do późnego wieczora.... Ustalamy wszystko na Ventrilo i rozchodzimy sie druzynowo po kanalach... no chyba ze jest 1 vs 1
_________________ "...Admirałowie noszą marynarki wojenne..."
Do gry na Multi nie potrzeba zadnych patchy czy programow. Potrzebna jest tylko wersja Sudden Strike Forever - do kupienia moze na allegro jeszcze badz bezproblemowo mozna ukrasc z neta ku bólowi sumienia;)
Wiekszosc z nas ma pelen pakiet map , wiec podczas wchodzenia do gry gracz ktory ich nie ma , automatycznie pobierze odpowiednia wiec z tym takze nie ma problemu.
Jako ze SSF nie toleruje kompletnie wew. ip , uzywamy Hamachi dzieki ktoremu rozgrywka jest bezproblemowa.
Zbieramy sie tak jak Pawel napisal ok 16-17 , do poznego wieczora.
Chcialbym zauwazyc ze im wiecej graczy tym lepiej , bo rozgrywki 1vs1 sa dosc nudnawe , natomiast gry gramy druzynowo zaczyna sie prawdziwa zabawa , poniewaz gra to nie jest zwykla sieczka tylko gra wymagajaca myslenia i kooperacji poszczegolnych graczy.
Jesli ktos bylby chetny do gry to zapraszam na Vento do nas , ja , PL_Pawel lub PL_grzywka , chetnie wprowadzimy nowego w rozgrywki
Natomiast gdyby ktos mial problem z kupieniem gry niech mi napisze na PW.
Ostatnio zmieniony przez PL_anakin9 29 Marzec 2009, 09:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum