Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Wiek: 43 Dołączył: 19 Lis 2005 Posty: 224 Skąd: Środa Śląska
#1 Wysłany: 28 Marzec 2009, 09:59 nowy sezon F1 = czeski film
Panowie, maniacy (Rapciu!!) F1 jestem ciekaw co powiecie po niesamowitych kwalifikacjach?
Ja oglądam F1 od śmierci Senny w 1994, ale takich "jaj" to jeszcze nie widziałem. Zespół, który pierwszy raz startuje w F1 zgarnia w pierwszych kwalifikacjach całą pierwszą linie, a mistrz jest 15
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#3 Wysłany: 28 Marzec 2009, 10:53
Witam.
Co się tam "Otto" martwisz pozostałymi - niech jeżdżą słabo!!! Nas interesuje forma Roberta Kubicy!!! Po tych słabych treningach chłopak pokazał klasę! Staruje z 4. pola.
Kto wie może jutro nawet podjum będzie - albo i 2...w karierze - wiadomo co!
Taka mała wpadka: kiedy skończyły się zawody w Grand Prix (nie pamiętam którym):
- żegnają państwa: Mikołaj Sokół i Andrzej Kubica yyee Andrzej Borowczyk.
(po chwili)
- zamarzyło mi się proszę państwa
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 28 Marzec 2009, 11:00, w całości zmieniany 2 razy
Co do ex Hondy to jak już nie jedni wspominali w zeszłym sezonie skupili się na tegorocznym bolidzie i są duże efekty.
Ale poczekajmy jeszcze kilka wyścigów to się wyklaruje co nieco.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 28 Marzec 2009, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
#5 Wysłany: 28 Marzec 2009, 12:59 Re: nowy sezon F1 = czeski film
PL_U-99 napisał/a:
Panowie, maniacy (Rapciu!!) F1 jestem ciekaw co powiecie po niesamowitych kwalifikacjach?
Ciekawe te kwalifikacje... Ale ja bym jednak poczekal z konkluzjami przynajmniej 1-2 GP. Ciekawe jaka bedzie kariera KERSa i czy jednak cos zrobia z tymi dyfuzorami (bylo juz nieco takich wynalazkow co to zakazywali ich uzycia po jednym\kilku wyscigach). Tak po prawdzie to gdybym mial byc zlosliwy to powiedzialbym, ze jesli te nowe dyfuzory faktycznie namieszaja w stawce to niemal na pewno cos z nimi zrobia - bo i kto bedzie ogladal F1 bez Ferrari czy McLarena... Ciekawe tez, jak to bedzie z KERSem i medalami w przyszlym sezonie.
A wlasnie - co myslicie o tym calym mistrzostwie za zwyciestwa?
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#6 Wysłany: 28 Marzec 2009, 13:32
Cytat:
Jak dla mnie - to jest beznadziejne - załóżmy że ktoś będzie miał 7-8 zwycięstw, a osoba która będzie miała mniej zwycięstw 4-5 i np. więcej drugich, trzecich miejsc - w sumie więcej punktów nie zostanie mistrzem.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Jacek
Wiek: 43 Dołączył: 19 Lis 2005 Posty: 224 Skąd: Środa Śląska
#7 Wysłany: 28 Marzec 2009, 15:42
Lütjens napisał/a:
Cytat:
Jak dla mnie - to jest beznadziejne - załóżmy że ktoś będzie miał 7-8 zwycięstw, a osoba która będzie miała mniej zwycięstw 4-5 i np. więcej drugich, trzecich miejsc - w sumie więcej punktów nie zostanie mistrzem.
To jest wielki idiotyzm, ale spokojnie już się wycofali z tego pomysłu:
"Federacja poinformowała w wydanym dziś wieczorem specjalnym komunikacie prasowym, że odroczy zmianę systemu do roku 2010, jeśli zespoły nie są zadowolone z wyłaniania mistrza na podstawie liczby zwycięstw zamiast liczby punktów."
A co do dzisiejszych kwalifikacji to co raz ciekawiej bo:
- dyskwalifikacja Toyoty
- Lewis z 18 pola po wymianie skrzyni
Toyota za co?
Lewis miał chyba 15 pole... co się stało?
Toyota za "niewlasciwa konstrukcje tylnego skrzydla" (co by to nie znaczylo). Lewis za wymiane skrzyni. A wlasnie - jak to jest - jesli cofaja na koniec 3 bolidy to w jakiej kolejnosci sie ustawiaja na koncu?
PL_U-99: Wycofali sie w tym sezonie... Za rok ma byc (tak jak i KERS)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum