Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszytkich mam na imie Michal jestem elektrykem okretowym i moge dodac ze jestem wielkim milosnikiem serii SH moja przygode z ta gra zaczolem od pierwszej czesci tej seri
Kadeta masz już za sobą rozumiem ? Po jakiej szkole jesteś ? OO i rocznik 86 jak ja.
Pytam bo sam się zastanawiam czasem nad taką pracą...
Oczywiście jeśli jesteś chętny się podzielić informacjami (może być przez PW)
PS. Hubal jak wróci się ucieszy kolejny marynarz w klanie, jeszcze raz witamy
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 8 Kwiecień 2009, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum