Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 29 Kwiecień 2009, 20:25
Co masz na mysli ze zainteresowanie spadlo do zera??
4 dni uplynelo od czasu kiedy zostal rozegrany ostatni patrol RANKINGOWY to nie jest tragedia.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#5 Wysłany: 29 Kwiecień 2009, 22:46
przejmujesz się.... my w W.A.R.D.C mieliśmy patrol z 6 dni temu, ale przedtem to 6 miechów bez okrętów jak nic, nawet mój pierwszy oficer zapomniał jak wyglądam xd
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#7 Wysłany: 30 Kwiecień 2009, 16:41
Przedtem to graliśmy po 3-4 patrole dziennie. Na pewno dużą stratą jest brak inwencji Lukasa, który "zawsze był" i zawsze był chętny. Wielu osób po prostu nie widuję na vento np. Cobry, a Sygula ...? Zaczął się ranking SH4, którym zainteresowanie jest większe. Teraz długi weekend jest (dla mnie 5 dni), więc na pewno coś popływamy.
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#8 Wysłany: 30 Kwiecień 2009, 16:49
Losy Syguły nie są do końca znane... Są dwie sprzeczne wersje. Z doniesień Polskiej Agencji Prasowej wynika, że Syguła aktualnie:
- sadzi lasy w Szwecji (wariant 1),
- patrzy jak las w Szwecji rośnie, podczas gdy inni go sadzą (wariant 2, bardziej prawdopodobny).
Syguła powinien wrócić gdzieś na jesieni...
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Poczekajcie. W tym tygodniu miałem popołudniówki ale na długi weekend i następny tydzień powinienem się pojawiać. Mam odblokowane porty w SH3 i SH4 więc mogę postawić serwery i hostować jakby co.
Hejka
No ja wskakuje na Vento właściwie codziennie około godziny 19ej. Jeśli ktoś jest/będzie to się odzywam i możemy stawiać i grać. Mam możliwość hostowiania zarówno poprzez UBI jak i poprzez Tunningle.
Tak więc, jak to się mówiło za czasów soc-realu:
Organizować! Budować! Pracować!
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum