Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Bry Przybywam z forum PP, z zapytaniem do graczy Silent Hunter 4.
Pracuję nad stworzeniem patcha zmieniającego dźwięki w NF'ie. Osobiście nigdy nie grałem w SH ale z filmików na YT widzę, że mają tam świetne scenki bitew morskich
Czy znalazłby się chętny by nagrać z gry trochę dźwięków? Chodzi o ustawienie jakiegoś programu w tle, który będzie nagrywał wszystko z kanału wyjściowego, a następnie włączenie gry, wyłączenie muzyki... i granie Głównie zależałoby mi na dźwiękach:
- gdy okręt obrywa od torped
- gdy okręt obrywa od salwy
- gdy okręt wypuszcza salwę
...no i to chyba tyle Nie wiem co tam jeszcze by sie nadawało ale zamysł znacie więc już będziecie wiedzieli ocb.
A może znajdzie się ktoś bardziej obeznany w temacie, który ma dostęp do plików dźwiękowych SH, bądź też wie gdzie ich szukać i jak je wyciągnąć? :>
Z wyciąganiem nie ma problemu. Siedzą w formacie wav i ogg w
Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific\Data\Sound
Tylko, czy wiesz, jak to potem wklepać do NF? Ja mam czystą wersję SH4, a nie wiem, czy w modach tego nie zmienili, więc nie wiem, czy ci podesłać to, co chcesz, czy poczekasz na kogoś, kto ma dostęp do większej gamy.
Tak aktualny Ale pewnie to będzie sporo zajmowało więc nie wiem czy mail da rade Jeśli wolisz przez maila to wysyłaj na (edytowano), jeśli nie - polecam odsiebie.com
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 8 Grudzień 2009, 15:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie używam torrentów :> Poza tym łatwiej byłoby mi ściągnąć to 300mb niż 1gb
Także wracając do początku tematu - poszukuje chętnego, który poświęciłby chwilkę i wrzucił te dźwięki na jakiś hosting typu rapid, lub wysłał mi na maila.
Ostatnio zmieniony przez Anheru 30 Czerwiec 2009, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum