Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Bogdan
#1 Wysłany: 28 Lipiec 2009, 18:22 morze czarne
grając dodatkiem morze śródziemne i rozpoczynając grę na morzu czarnym z bazy w constancy to nie wiem jest kwadrat patrolowania bo o ile na morzu śródziemnym czy atlantyku mam patrol w kwadracie np. am 13 to na morzu czarnym na mapie jest tylko pokazane patrol area i jakieś daty i kręcąc się po tym akwenie to w celach misji cały czas pokazuje że niekomletne, (gra podaje oszar null lub np. 00) mapa strategiczna nie ma takiego kwadratu.
To normalne... Gra po prostu.... nie ma zapisanego miejsca patrolu... Taka konstrukcja... Z tego co wiem, po prostu potop i wróć do bazy. Inaczej się niestety nie da...
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 18 Paź 2008 Posty: 67 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 28 Lipiec 2009, 19:03
Ja też tak mam .W tym czasie kiedy zaczynasz karierę na Morzu Czarnym większość portów jest już w rękach niemieckich.Jedynym dostepnym rejonem do patrolowania gdzie są statki i okręty nieprzyjaciela jest rejon wschodni.
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#4 Wysłany: 28 Lipiec 2009, 22:02
Witam.
Płyń do portów sowieckich np. Poti, zatop wsio co się da i wracaj. Innej możliwości niestety nie ma.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens.
[ Dodano: 29 Lipiec 2009, 14:04 ]
P.S.
Przenieś się z powrotem na Morze Śródziemne i wpływaj do Port Said koło Aleksandrii!!! Tutaj jest wsio statków transportowych wojska do diabła - do wyboru do koloru
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum