Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Marcin
#1 Wysłany: 17 Sierpień 2009, 22:22 Torpedy - nie chcą się załadować
Witam
To może z moją 7 godzina grania w SH4 łącznie. Zaznaczę, że nie grałem w pozostałe części. W każdym razie torpedy po opuszczeniu luków nie są ładowane. Ich stan po najechaniu na nie myszką jest 0/100. Ile czasu bym nie czekał (max 30minut - akurat obiad się trafił to torpedy nie chcą się załadować mimo iż w którejś z zakładek zaznaczyłem auto ładowanie torped.
Zaznaczę dodatkowo, że gram na 86% realizmie gry - nie 100% bo lubię popatrzeć z lotu ptaka na okręty ) a wersja mojej gry to 1.4 PL. I teraz nie wiem, czy to pierwsza styczność z tą grą nie pozwala mi na załadowanie tych torped czy też mam jakieś blokady w mózgu ^^.
Próbowałem nawet ręcznie te torpedy załadować. Mam na myśli, że wszedłem zakładkę gdzie widzę torpedy i opis gdzie są i ich ilość ale gdy staram się przeciągnąć, kliknąć podwójnie, pomodlić się, zaśpiewać to za nic nie chcą się pojawić jako załadowane... .
Moje pytanie w związku z tym brzmi: Jak załadować ponownie torpedy po ich wystrzeleniu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum