Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
CA HMS CUMBERLAND
CA HMS EXETER
CL HMS ACHILLES
CL HMS AJAX
+ 3 korwety
SUB:
PL_HUBAL - U-159
PL_ANAKIN - U-125
Dodatkowo:
BC ADMIRAL GRAFF von SPEE
Pogoda do d....... z zyzkiem wypatrywalismy SUBiki ale nic echo. na sonarze to samo, po okolo godzinie czasu Anakin zdecydowal sie na atak na powierzchni i zaczol oblkladac mnie z dziala, dlugo mi zabralo zanim sie zorientowalem gdzie jest, obrocilem sie prawa burta i zaczolem prowadzic morderczy ogien z 2500 jardow, po okolo minucie bylo po wszystkim Anakim poszedl na dno, z tym ze zdazyl wystrzelic do mnie torpede, ktora na szczescie chybila.
A HUBAL no jak to HUBAL, jak zwykle zamiast dowodzic okretem baraszkowal w kuchni okretowej i zjadl zgnile jaja, skonczylo sie to sraka, a ze kibel dalej sie zacinal HUBAL utknol na dobre w nim, w dodatku wode zaczelo z kibla wybijac wiec nie bede dalej pisal co sie dzialo, jego okret przez to zostal z tylu za konwojem a nie udolny pierwszy oficer niecelnie zaczol oblkadac z dziala korwete
i Tyle
1.JPG 1
Plik ściągnięto 18 raz(y) 40.88 KB
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 8 Wrzesień 2009, 22:13, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum