Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#85 Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 08:17
Przypominam wszystkim, że co prawda nasza najjaśniejsza znajduje się już w strefie Schengen, to KAŻDY zobowiązany jest do posiadania jakiegokolwiek dowodu tożsamości, sugeruję dowód osobisty lub paszport ew. europejskie prawo jazdy...
Żeby ktoś nie przyniósł legitymacji szkolnej czy patentu żeglarza jachtowego...
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#86 Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 12:00
a PASZPORT POLSATU może być???
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Mała poprawka.... Bo zobaczyłem ponad godzinną przerwę w pociągach porannych... O 10:32 docieram do dworca w Katowicach... A więc 10:35 się spotykamy...
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#88 Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 15:13
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Mała poprawka.... Bo zobaczyłem ponad godzinną przerwę w pociągach porannych... O 10:32 docieram do dworca w Katowicach... A więc 10:35 się spotykamy...
FINEK doszly do mnie pewne sluchy o Twoim ubranku, prawda to??
#90 Wysłany: 10 Wrzesień 2009, 15:28
FINEK umiem czytac tylko myslalem ze jaja sobie robisz:)
Naprawdę bardzo miło spędziłem te weekend w doborowym gronie
Dla tych co nie byli to nie wiedzą co stracili - U-booty robią super wrażenie, ten klimat na VII się czuło (nawet pewien administrator wlazł do wyrzutni torpedowej ) W ogóle to co się działo to super sprawa.
Aha nie bójcie się jeszcze jest co zwiedzać zostawiliśmy tym z subsimu co nie co
A i co do zdjęć, to obgadamy na ventrilo, ale nie będzie problemu z miejscem na serwerku jakby coś.
PS. A w ogóle to czyj był ten torpex w bagażniku ?
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 13 Wrzesień 2009, 16:28, w całości zmieniany 9 razy
PS. A w ogóle to czyj był ten torpex w bagażniku ?
<cenzura> A Przemo pytał, czy czegoś nie zapomniałem zabrać.... I teraz wiem czego....
Torpex jedzie do Warszawy I to z Hubalem....
Ps. A racją jest ten opis Marco.... VII miała najlepszy klimat... Jednak były dowódca chciał chyba, aby wyglądała jak najbardziej oryginalnie... Nie tak jak XXI, gdzie zrobione w okręcie muzeum (zwłaszcza w torpedowni) zniszczyło urok...
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#99 Wysłany: 13 Wrzesień 2009, 18:59
Witam.
Było REWELACYJNIE
Był bardzo zgrany zespół
Kto nie był niech żałuje
W U-995 Przemek zamienił się w torpedę
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 13 Wrzesień 2009, 18:59, w całości zmieniany 1 raz
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#100 Wysłany: 13 Wrzesień 2009, 19:08
PL_CMDR Blue R napisał/a:
A racją jest ten opis Marco.... VII miała najlepszy klimat... Jednak były dowódca chciał chyba, aby wyglądała jak najbardziej oryginalnie... Nie tak jak XXI, gdzie zrobione w okręcie muzeum (zwłaszcza w torpedowni) zniszczyło urok...
Tak, ale teraz wiemy dlaczego XXI była "pierwszym" pierwowzorem nowoczesnych okrętów podwodnych... i dlaczego rozwijała 17 węzłów pod wodą...
Nie wiem jak na innych, ale dla mnie przedziały z tymi "kilkoma" bateriami zrobił naprawdę wielkie wrażenie - a w torpedowni nadal ciasno, hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum