Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#11 Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 23:27
GWX 4 odwołany
Program rozwoju GWX 4 został oficjalnie zamknięty, głównie z uwagi na nadchodzącego SH5, w którym została już zaimplementowana część tego co miało być w GWX4 (np. możliwość zwiedzania całego wnętrza uboota).
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#14 Wysłany: 15 Wrzesień 2009, 18:06
Jednak nawet po przeniesieniu SH4 w realia Atlantyckie, gra ta nie sprawia mi tyle przyjemności co SH3, no i ta grafa oprócz ładnych wybuchów, to jest taka przejaskrawiona . Nie to co mroczne SH3
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 15 Wrzesień 2009, 18:08, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#15 Wysłany: 15 Wrzesień 2009, 20:01
Zgadzam się z tym co napisał Daniel. Ostatnio, zainstalowałem sobie mody do SH4 zgodnie z instrukcją PL_Andrev i rozpocząłem kampanię.
Nie mogłem się przyzwyczaić.
To co mi się bardzo podobało:
- nękające mnie samoloty wokół Wysp Brytyjskich, ale ..... padały jak muchy po pierwszym trafieniu mojego strzelca
- zadania w trakcie patrolu i ich różnorodność
Co mnie wkurzyło i spowodowało, że SH4 poczeka to:
- bug - po wynurzeniu w dalszym ciągu rosło mi CO2 po czym wszyscy się udusili (nie zawsze)
- notatnik - wyczyszczenie notatnika powoduje wyzerowanie TDC
- grafika: kolory, jaskrawość, jakby mój okręt był w centrum jupiteró, woda: to ma być Atlantyk ???
NIE, jeszcze się nie nagrałem w SH3, żeby przejść na SH4. Więc w sumie dobrze , że GWX4 nie powstanie.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: SH3, SH4, S.T.A.L.K.E.R, Mass Effect 1, 2 , GTAIV Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 17 Cze 2009 Posty: 182 Skąd: Warszawa
#17 Wysłany: 16 Wrzesień 2009, 19:25
A ja będę bronił "Monsuna" . Zgadza się, jest tu inna pogoda (grafa SH4), inne wnętrze u-boota, jakieś jakby inne merchy, zwiad lotniczy szeroko rozwinięty w dalszych latach i wiele innych jeszcze rzeczy (najnowsze u-booty!!!). Jest to po prostu inna propozycja dla wilków morskich. Ja nie uważam, że gorsza. Jest po prostu INNA. Ja gram w nią z przyjemnością .
Ostatnio zmieniony przez Gregorios 16 Wrzesień 2009, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#18 Wysłany: 29 Październik 2009, 15:51
Ale wróćmy do GWX.
Moim zdaniem cała seria GWXów była wielkim sukcesem. Mimo że ostatnio pojawiło się kilka modów głównie dla kampanii, czy mod na multi Sonara, to GWX łączy w sobie większość ich cech. Dzięki temu jest to najbardziej rozbudowany i różnorodny mod. już czekam na wersję 4.0 (ma być większa różnica niż pomiędzy 2.1, a 3.0)
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#19 Wysłany: 29 Październik 2009, 16:42
PL_fox6 napisał/a:
Już czekam na wersję 4.0 (ma być większa różnica niż pomiędzy 2.1, a 3.0)
Buhehehe...
Nic dziwnego że bedzie "większa" różnica...
Wszak GWX 4.0 miał wyjść na SH4+UBM, lecz z uwagi na plany wydania SH5 (i implementacji w nim np. wszystkich przedziałów uboota) GWX 4.0 został zawieszony do czasu wyjścia SH5.
Także na "GWX 4.0" poczekasz przynajmniej do 20 marca 2010.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum