Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#101 Wysłany: 13 Wrzesień 2009, 20:58
Bede foty bede a ponizej przedsmak tego co bedzie w fotoreportazu
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#103 Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 11:04
Z jakiego okrętu / statku pochodzi śruba napędowa ze zdjęcia ?
Niesamowite wrażenie robi TDC.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#108 Wysłany: 22 Wrzesień 2009, 07:16
Witam.
Do wszystkich kolegów ze zlotu:
Jeśli chcecie zdjęcia na których się znajdujecie - proszę o podanie Waszych "emalii" + nick.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Finek będą, kurde wczoraj od rana do 18:00 byłem bez prądu na osiedlu (wymiana transformatora się przedłużyła ) i z bezczynności wybyłem i wróciłem opity woda z chlorem po 22:00
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#112 Wysłany: 22 Wrzesień 2009, 13:48
Panowie, ktorzy byli na zlocie jest taka sprawa.
Pamietacie jak HUBAL powiedzial, ze zostalo 200 PLN??? I to poszlo na bramki i bilety itd. i jak sie okazalo, ze to nie tak.
Te 200 to byla kasiora HUBALA- kamil wytlumaczy dokladnie jak to sie stalo- no i KAMIL mi nawija na VENTO, ze trudno postawie te 200.
JA SIE Z TYM NIE ZGADZAM!!!!!! Uwazam, ze powinnismy HUBAL-owi oddac te pieniadze, bo z jakiej racji ma za NAS stawiac.
Chyba sie ze mna zgadzacie??
A Ty HUBAL napisz dokladnie jak to bylo dokladnie z tymi pieniedzmi
A słowa "była tylko zaspana w tej piżamce"
to z twoich ust padły bodajże, chyba ze chodzi o inną kobietę.
Swoją droga chodzą plotki ze w nocy w hotelu odwiedziłeś Finka
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 24 Wrzesień 2009, 13:38, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum