Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
1942.08.07 / 18:00
u-boats: VIIC 1942 all players
crew: veterans
game time: 2 hours max
game level: 100% realistic
(lower levels for noobs only)
Find a convoy and attack!
author: W.A.R.D.C_sOnar
Misja autorstwa sOnara z pakietu dołączonego do UTW. Zaczęliśmy na wschód od zbliżającego się konwoju. Płynąłem w wynurzeniu kierując się na zauważone w oddali dymy. Niestety radary szybko mnie wykryły i w moim kierunku zbliżyły się 3 niszczyciele. Dałem nura w głębiny i je wyminąłem, zaś one prawdopodobnie zajęły się skutecznie Foxem, a następnie zablokowały sOnara, którego w końcu zdjęły. Ja zostałem wykryty, podczas zbliżania się no frachtowców i wpędzony w głębiny. W między czasie Janko i Adiq atakowały merchy. 4 razy próbowałem wyjść na peryskopową. W końcu za piątym zostałem śmiertelnie trafiony serią bomb. Okazało się, że nade mną cały czas był nieruchomy niszczyciel, który śledził moje ruchy – prosta sztuczka.
Adiq246pl – SURV
1 Arrow Tanker 8505
1 DD Sommers Class 1850
1 Small Tanker 4274
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 19 Wrzesień 2009, 15:43, w całości zmieniany 2 razy
sOnar [Usunięty] Kommodore
#2 Wysłany: 19 Wrzesień 2009, 15:36
Patrolik ciekawy - nie powiem. Szkoda że KIA się posypały jak gruszki po trzęsieniu ziemi. Zatopiłem somersika ale mi go nie zaliczyło - no chyba, że nie zatonął. Sam już nie wiem. Znalazłem się otoczony somersami po ubiciu Foxa6. Nędzne miałem szanse wyjść z tego cało. Po oberwaniu kadłub spadł do 19% procent. Dałem więc wio naprzód by ukryć się w konwoju. Nie zdążyłem. Potem obserwowałem Jacka jak się wynurza tuż pod 'fleczerem'. Dedek ruszył a Jacek dostał śmiercionośny ładunek wzdłuż kadłuba. Adik i Janko mieli się dobrze i gratulacje za niewykrywalność.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#3 Wysłany: 19 Wrzesień 2009, 17:27
po prostu miałem farta bo byłem chyba 500m.-1km. za jackiem i sOnarem... tyle że ten cholerny finek musiał mi w rufe władować same akustyki nienawidzę akustyków to jak AWP w CS'ie... 1 shot 1 kill
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 19 Wrzesień 2009, 17:58
Adiq napisał/a:
cholerny finek musiał mi w rufe władować same akustyki
Adik parkuj . To nie wina Finka. Coś jest popaprane i musimy dojść dlaczego tak się dzieje...
Przecież UTW zmienia, że masz tam TIII, a nie TIV... Adiq.. A nie grasz na wersji beta UTW, którą podniosłeś do 1.1? Bo u mnie są torpedy typu TIII. A może coś nadinstalowałeś, co podmieniło Basic.cfg na oryginalny z SH3?
W załączniku zdjęcie torped U-Boota VIIC 1942 z UTW v1.1.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#7 Wysłany: 19 Wrzesień 2009, 19:35
odpaliłem jakieś trzy misje z singla (jak się nie mylę "sOnar for Clane" "Dębu łzy (czy coś takiego) i jakąś misje z datą wszystkie na VIIC z 42 i się okazało że w każdej miałem akustyki... cóż tera z reinstalką będzie mały problemik bo muszę skasować SH3 z UTW (bo widzicie ten SH3 z UTW był instalowany przed formatem dysku C i...) skasować z rejestrów SH3 który nie ma UTW tylko że nie wiem jak usunąć SH3 z rejestru ale pewnie gdzieś sOnar to napisał na forum PS więc wystarczy poszukać... sorki finek moja wina zwracam honor
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#10 Wysłany: 20 Wrzesień 2009, 10:05
Mój pierwszy patrol po bardzooo długiej przerwie . Cóż , spokój ,spokój i jeszcze raz spokój . Spokojne ciche podejście 1W , a że towarzysze zrobili sporo ,żeby skupić na sobie uwagę eskory , to inna sprawa . Troche rozczarowało mnie zachowanie konwoju .
Dzięki za gre .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum