Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#221 Wysłany: 14 Grudzień 2008, 17:44
Z pomoca NF (redukcja pozimow) udalo sie pokonac ten masochistyczny grid od Essex'a + dziwnym trafem TB sami sie zboostowali^^ (nagroda za wytrwalosc:D).
Nie ukrywam to byl moj cel w grze (i York^^). Teraz mozna troche wyluzowac^^.
Wrazienia. No coz 10 samolotow wypuszczanych w 1 turze robi wrazenie (ciezko ogranac ta 10) i jest sporo zwrotniejszy od Essex'a choc legenda zwrotnosci po patchu chyba umarla, za malo gralem (1:P) by go dobrze wyczuc.
BTW. W PS pierwszy CV5,a w PP drugi (mamy jeszcze Shinano - ktos z VSF juz sie dokulal)
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#222 Wysłany: 14 Grudzień 2008, 18:37
chyba wujaszek albo romelo się dorobili CV5 ale PP to nie moja działka... ale trzeba przyznać że masz piękny okręcik... może za 60 lat dorobię się Europy
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#228 Wysłany: 23 Wrzesień 2009, 22:24
a słyszałeś może o Cap na reload i accuracy? bo w momencie klasowania na AA guci główny Cap to AAW a tak jako Arm.Sailor dalej dostaje Capa w Reload, Accuracy, Torpedo i AAW ale z tymi dwoma ostatnimi to nie wiem... Pewnie chrzanie ale co mi tam spam jest be
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Panowie to nie jest kompendium wiedzy o NF-ie - czyt. temat wątku.
Wrócę po południu to zrobię tu czyszczenie.
Fox poleciłem ci forum PP - prawda taka że oni ci tam więcej mogą pomóc.
Ewentualnie załóż tutaj odpowiedni temat do pytań.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 24 Wrzesień 2009, 06:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum