Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Otwieram małą dyskusję. Co dalej z kampanią Multiplayer?
Potężna Royal Navy i US Navy szykują się do zadania ostatecznego ciosu U-Bootwaffe we Francji, Zbliża się czerwiec 1944. Czas śmierci i chwały.... Ale coś ostatnio BdU nie ma czasu, a ze sztabu wszyscy pouciekali. W kwietniu miała ruszyć kolejna edycja... Ale nic z tego nie wyszło...
I teraz mam 2 wyjścia:
a) znajdzie się ktoś, kto się zajmie rankingiem, a ja poprowadzę kampanię
b) zamykamy kampanię, kończąc w sposób fabularny
Proszę o wasze głosy (nie ma ankiety, tylko w postach proszę o wasze zdanie)....
a) znajdzie się ktoś [w sensie teraz, now], kto się zajmie rankingiem, a ja poprowadzę kampanię [tą teraz do końca]
b) zamykamy kampanię, kończąc w sposób fabularny [i kiedyś może zaczniemy kolejną, jak będzie możliwość]
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#5 Wysłany: 25 Wrzesień 2009, 20:11
Jak mówiłem na Vento, uważam, że nie ma sensu prowadzić dalej tej kampanii. Nie grałem w nią wcześniej i się z nią nie utożsamiam.
Zresztą, aby poczuć jej klimat trzeba będzie być na większości misji, a akurat ja nie będę miał na to czasu.
Z drugiej strony, ranking przy użyciu moda UTW, sprawi, że gra w multi zacznie się mowo. Każdy ma teraz równe szanse i może na nowo nauczyć się wszystkiego. Nowy interfejs, klimat , misje - to jest to, co mi się podoba.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Dokladnie. Wydawalo mi sie, ze jak stawiam ";)" na koncu po czym pisze "A tak na powaznie" to mozna przypisac ten kawalek mojej odpowiedzi do kategorii "z przymruzeniem oka" ;P
Ostatnio zmieniony przez PL_tnnn 25 Wrzesień 2009, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum