Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: SH3, SH4, S.T.A.L.K.E.R, Mass Effect 1, 2 , GTAIV Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 17 Cze 2009 Posty: 182 Skąd: Warszawa
#43 Wysłany: 25 Wrzesień 2009, 22:37
Przyznam się bez bicia, zacząłem nową kampanię w "Monsunie". Tak na poważnie. Zacząłem ją na początku września 1939r. Zacząłem ją "kaczusią" typu IIB. Zrobiłem nią 2 patrole (na razie). Fotki na dole z powrotu z drugiego patrolu:
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 26 Wrzesień 2009, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#45 Wysłany: 25 Wrzesień 2009, 22:50
Gregorios
Proponuje zanim umiescisz SCREANA na FORUM przerobic go na jpg, szybciej beda sie ladowaly ludziom a dwa mniej zuzyjesz swojej QUOTY na forum
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#48 Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 12:58
zacząłem identyczną kampanię jak i ty. Zużyłem całe paliwo, przy czym znalazłem tylko 1 mercha. Cały czas słyszałem komunikat o samolotach, choć ani razu nie zobaczyłem fizycznie takiego samolotu. To już lepsza jest kampania USA - naprawdę
JEDYNYM plusem są dodatkowe jednostki, np. - Richelieu
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#49 Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 14:01
PL_fox6 napisał/a:
zacząłem identyczną kampanię jak i ty. Zużyłem całe paliwo, przy czym znalazłem tylko 1 mercha. Cały czas słyszałem komunikat o samolotach, choć ani razu nie zobaczyłem fizycznie takiego samolotu. To już lepsza jest kampania USA - naprawdę
JEDYNYM plusem są dodatkowe jednostki, np. - Richelieu
To bardzo dziwne co piszesz. W trakcie 3 patroli:
-zostałem ostrzelany przez samoloty (w tym raz ciężko - byłem zmuszony wrócić do bazy)
-zatopiłem kilka samotnych frachtowców.
-zaatakowałem 2 konwoje, w tym jeden 2 razy.
-cały czas korzystałem ze wsparcia własnych samolotów, które wykrywały mi wrogie merchy...
-zatonąłem mając ponad 20 tys. BRT na koncie (3 patrol).
-tylko ty masz takie problemy.
Być może zacząłeś grzebać coś w plikach (w innym wątku się tym chwaliłeś) i coś spaprałeś.
Ściągnij mody jeszcze raz i zainstaluj je na nowo.
Ja tak miałem - namieszałem coś w plikach i np. nie mogłem się połączyć z UBI.
Dziwne, prawda?
Aha co ciekawe, grając z Kiel pozycję startową miałem koło Brunsbutel - omijała mnie cała wycieczka kanałem kilońskim.
Pytanie do wszystkich:
Czy wy też bawiliście się w kampanie pod Operation Monsun i też zatopiliście tylko jeden merch?
Ulubiona Gra: SH3, SH4, S.T.A.L.K.E.R, Mass Effect 1, 2 , GTAIV Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 17 Cze 2009 Posty: 182 Skąd: Warszawa
#51 Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 19:20
Fox, po prostu Monsun Ci "nie leży". Twoje prawo. Ja "kaczusią" zatopiłem nawet 4 merchy na jednym patrolu. Na Morzu Północnym roi się od potencjalnej zdobyczy tylko trzeba być cierpliwym. Czasem wyczekiwałem w jednym miejscu na trasie merchów nawet parę dni. Co do samolotów, to początek wojny, załogi są niedoświadczone i powiedzmy "ślepe" (na szczęście dla u-bootów). To się później zmieni. Ja chwalę sobie Monsuna. Bardzo, bardzo fajna rzecz (tylko jedna wada, za dużo odpoczynku między patrolami).
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Gregorios 26 Wrzesień 2009, 19:22, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#55 Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 22:21
czytaj wszystkie, posty, a dopiero potem formuj własną odpowiedź. Andrev podejrzewał, że jeśli zmodowałem SH3, to SH4 też mogłem - ale nie nie modowałem ręcznie SH4. Chyba pora na reinstalkę całej gierki
#56 Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 23:28
PL_fox6 napisał/a:
czytaj wszystkie, posty, a dopiero potem formuj własną odpowiedź. Andrev podejrzewał, że jeśli zmodowałem SH3, to SH4 też mogłem - ale nie nie modowałem ręcznie SH4. Chyba pora na reinstalkę całej gierki
Przepraszam Fox, mój błąd (jestem po paru piwkach), ale (sorki) marudzisz jak "stara baba" na "Monsuna". Reinstalka nic nie pomoże, bo gra nic się nie zmieni. Dalej będziesz marudził .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum