Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Piotr
#1 Wysłany: 30 Wrzesień 2009, 08:01 instalacja GWX3.0 - POMOCY
Witam szanownych kolegów
Poprzez kolegę ściągnąłem na kompa gwx3.0 i nie wiem dlaczego nie mogę go zainstalować , może ktoś z Was miał podobną sytuację i mi pomoże.
Instalcję przeprowadzam zgodnie ze wskazówkami na www.thegreywolves.com
Mam zainstalowaną czystą wersję Silent Hunter III kolekcja klasyki w wersji 1.4 (sprawdziłem w zainsalowanym pliku - wersja 1.4.0.1 )
Podczas instalacji na etapie gdzie pyta się czy mam na pewno zainstlowaną czystą wersję bez żadnych innych modów i jeżeli tak nacisnąć OK instalacja stoi w tym samym miejscu, nie idzie dalej.
Nie wiem już w czym leży problem, czy do orginalej gry nie można zaistaować i potrzebny jest jakiś ******* czy kolega ściągnął jakiegoś wadliwego gwx3.0 (nie wiem z jakiego serwera go ściągał natomiast jest 8 tych samych części)
Imię: Piotr
#5 Wysłany: 30 Wrzesień 2009, 08:33
problem się rozwiązał
domyślnie instalować gwx chciał w program files/ubisoft/silent hunter III a nie tam gdzie był zainstalowany czyli program files/kolekcja klasyki/silent hunter III
Nie zwróciłem na to uwagi, instalacja poszła i wszytsko jest OK
Dzięki wielkie za pomoc bo pewnie na tą subtelną róznicę nie zwróciłbym uwagi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum