POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie

Ogłoszenie 

ZAPRASZAMY NA SERWER GŁOSOWY DISCORD

Uwaga ! Uwaga ! W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen. Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego. Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika. Adres się nie zmienia. Dalej jest to

www.forum.polishseamen.pl

Zachęcamy wszystkich do ponownego zarejestrowania się u nas i do czynnego udziału w naszej społeczności.

Przepraszamy za problemy. Pozdrawiamy Administracja PolishSeamen.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
ArmA II nowe odkrycie starej gry
Autor Wiadomość
PL_Arek71 
Oberbootsmann

Kraj:
poland

Imię: Arkadiusz
Ulubiona Gra: Silen Hunter

#1  Wysłany: 4 Październik 2009, 22:19   ArmA II nowe odkrycie starej gry

dzieki platformie STEAM mialem okazje zapoznac sie z gra ArmA II co o niej myslicie?

Adiq 
Kapitanleutnant

Kraj:
poland

Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim.

#2  Wysłany: 4 Październik 2009, 22:23   

Panowie z Bohemia Interactive po raz kolejny stworzyli świetny symulator pola walki... Miałem okazje grać z Possoldierem i Saperoosem z Polish Punishers :) gra według mnie jest kontynuacją legendarnego jak dla mnie Operation Flashpoint

1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.

Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić :P

PL_Marco 

Kraj:
poland

Imię: Kamil

#3  Wysłany: 4 Październik 2009, 22:40   

Adiq to pewnie się nie niecierpliwisz bo wiesz ze za kilka dni premiera
Operation Flashpoint: Dragon Rising - zapowiada się ładnie, ale jak dobrze koja że (a jakby nie niech mnie ktoś oprawi) - "Legendarne" Operation Flashpoint zrobili Czesi, a dokładnie Bohemia Interactive Studio i to samo studio zrobiło ArmA i ArmA II.

Natomiast najnowsze Operation Flashpoint: Dragon Rising robi już Codemasters bo "Pepicki" straciły prawa do nazwy :/ Osobiście jestem ciekaw czy najnowsza część Operation Flashpoint sprosta oczekiwaniom mimo że to już nie ta sama firma to zrobiła.

Wracając do ArmA II zamierzam się w to zaopatrzyć w najbliższych dniach, bo poczytałem że warto.

Adiq 
Kapitanleutnant

Kraj:
poland

Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim.

#4  Wysłany: 4 Październik 2009, 23:20   

Marco jak czytałem recenzje Army i OPF DR to wiesz co przykuło moją uwagę w CD-Actionie
cytat z CD-Actiona napisał/a:
Więc którą grę bym wybrał?... OBIE

Z tego co pamiętam ArmA II pięknie wygląda w oddali a OPF DR z bliska, poza tym w tym drugim najwięcej położono w działania piechoty (mimo że są tam jeszcze jakieś pojazdy bojowe) natomiast w ArmA II... Na razie jak przechodzę kampanie Red Harvest (Czerwone Żniwa) to tutaj grasz grupą amerykańskich Marines (głównie Sgt.Cooperem ale można pograć resztą... Najlepsze jest przezwisko dla medyka O'Hary ale nie powiem wam :P )

Mi się ArmA II bardzo spodobała (ogólnie gry z Bohemia Interactive mi się podobają gdyż grałem a nawet mam Operation Flashpoint z dodatkiem Resistance... w ArmA I nie grałem ale II bardzo mi przypadła do gustu po tych oskryptowanych od stóp do głów FPS'ach jak CoD4MW, CoD:WaW... (OSTRZEŻENIE NIE DAWAJCIE MI CZ 550 :|| )

@Marco jakoś nie mam ochoty grać w OPF Dragon Riseing bo nie robi tego Bohemia :P

1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.

Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić :P
Ostatnio zmieniony przez Adiq 4 Październik 2009, 23:21, w całości zmieniany 1 raz  

PL_Marco 

Kraj:
poland

Imię: Kamil

#5  Wysłany: 4 Październik 2009, 23:40   

Heh w pierwsze części OFP to pamiętam kumpla ujrzałem.
Jestem ciekaw jak cobie poradzili chłopaki z Codemasters premiera bodaj 9-tego.

Co do Army II - się już nie za opatrzę bo wymaga 2 rdzeniowego procesora ! (trzeba poczekać do zmiany sprzętu, może przyszłe wakacje :hmm )
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 4 Październik 2009, 23:41, w całości zmieniany 1 raz  

PL_fox6 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III

#6  Wysłany: 23 Październik 2009, 13:09   

jeżeli chodzi o armę, to w przeciwieństwie do OF, jest ona b. łatwo modowalna. dopiero zacząłem się w to bawić, ale już mam nowe pojazdy, Wojsko Polskie i kilka nowych gnatów.tą grę faktycznie można odkrywać cały czas na nowo!

200px-Dwarf.jpg
siły szybkiego reagowania Marines, w tle nowy helikopter "Little Bird" (dostępny w wersji transportowej i bojowej)
Plik ściągnięto 14 raz(y) 457.48 KB

200px-Dwarf.jpg
wycieczka z kumplami ;)
Plik ściągnięto 11 raz(y) 334.58 KB

Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 23 Październik 2009, 13:36, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu