Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
PL_zyziek_b - KIA - 1*destroyer Somers ( 1850 brt. )
SD_pablo107 - SURV - bez zatopień
PL_Cmd_Jacek - KIA - bez zatopień
PL_Arek71 - KIA - bez zatopień
Jak widać po wynikach, misja bardzo trudna. Na początku patrolu trafiłem dwoma torpedami Old Passenger Liner którego później dokończył PL_Markow, a na mnie za karę rzuciła się chmara DD-ków Przez półtora godziny patrolu obrzucały mnie bombami głębinowymi, a ja jakimś cudem w miarę dobrze im uciekałem. Manewrów wykonałem tyle ile nie zrobiłem przez dotychczasowe patrole Udało mi się przeżyć do końca patrolu co mnie bardzo cieszy, załoga uratowana
SH3Img@11-10-2009_22.22.jpg Screen moich uszkodzeń na koniec patrolu
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 12 Październik 2009, 16:57
Misja, która już graliśmy i ...... niestety skończyło się dla mnie tak samo . Najpierw ominąłem 3 eskortowce i już się cieszyłem, gdy nagle wokół mnie rozpętało się piekiełko. Bomby, bomby, pędzące eskortowce , torpedy i tonący 40m ode mnie Sommers (to było polowanie na Zyźka). Zyźka zatopili, a mnie przy okazji wykryli. A więc unik cała naprzód, głębokie zanurzenie oraz zwrot o 180 st. No i niby się udało, jestem na 220m płynę z cichą prędkością, nikt nie pinguje. Słyszę jednak eskortowca nade mną, ale przecież nie wie gdzie jestem - byłem w błędzie. Celna seria bomb głębinowych uszkodziła mnie, a ciśnienie dokończyło sprawę.
Potem przyglądałem się jak Pablo ucieka przed bombami - jestem pełen podziwu, uciec przed sześcioma. Muszę się uczyć od najlepszych.
poowanie na Pabla 1.jpg
Plik ściągnięto 3493 raz(y) 9.62 KB
somers.jpg torpeda, przeszła mi przed nosem
Plik ściągnięto 99 raz(y) 30.49 KB
to mnie zalatwilo.jpg byli uzbrojeni po zęby
Plik ściągnięto 96 raz(y) 23.3 KB
polowanie na Pabla 2.jpg
Plik ściągnięto 104 raz(y) 32.22 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum