Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Cóż jeszcze takiego patrolu nie pamiętam. Szkoda się rozpisywać ale wystarczyło 1.30 min aby zakończyć patrol z prozaicznego powodu, wszyscy polegli na polu chwały . Niektórzy byli bardzo , ale to bardzo niezadowoleni więc:
PL_Murin1975, PL_Tes, PL_Wolfx, PL_Cmd_Jacek, Sygula1, Zyziek_b- KIA
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 15 Październik 2009, 19:12
Oj byłem bardzo bardzo bardzo niezadowolony . Miałem ochotę chwycić klawiaturę i wywalić przez okno. No ale potem tylko yoga, uspokojenie oddechu i .... przeszło. Takiego strzelania to jeszcze w życiu nie miałem na 8 torped wystrzelonych każda siedziała w celu. Już się oddalałem po cichutku z bitwy, gdy nagle, jakiś żuk mnie wypingował. Jedna seria bombek i po mnie - porażka. Muszę ćwiczyć uniki.
1.jpg
Plik ściągnięto 5486 raz(y) 7.75 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 5486 raz(y) 13.99 KB
3.jpg
Plik ściągnięto 5486 raz(y) 13.25 KB
4.jpg
Plik ściągnięto 5486 raz(y) 11.46 KB
5.jpg
Plik ściągnięto 5486 raz(y) 11.37 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Lomatko... 6 KIA na poczatku 1940? A moze to tylko scenariusz do podwodnej wersji "Jeszcze raz Pearl Harbour" (czy tez jak kto woli The Final Countdown)?
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#4 Wysłany: 15 Październik 2009, 23:00
PL_Cmd_Jacek napisał/a:
Oj byłem bardzo bardzo bardzo niezadowolony . Miałem ochotę chwycić klawiaturę i wywalić przez okno. No ale potem tylko yoga, uspokojenie oddechu i .... przeszło. Takiego strzelania to jeszcze w życiu nie miałem na 8 torped wystrzelonych każda siedziała w celu. Już się oddalałem po cichutku z bitwy, gdy nagle, jakiś żuk mnie wypingował. Jedna seria bombek i po mnie - porażka. Muszę ćwiczyć uniki.
Teraz wiem kto mi wszystkie cele sprzątał z przed nosa
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#6 Wysłany: 16 Październik 2009, 09:31
Nie byla elita, tylko pewnie standardowo weterani. Swoja droga to jak oni Was zatopili na tym lewym skrzydle. Pewnie chcialo sie za duzo zatopic i spotkala Was zasluzona kara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum