Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Kolejna czadowa potyczka!
Co prawda jakimś sposobem nie działa mi tu TDC, a i UZO też dziwnie się zachowuje ale co tam...hehehehe
A tak poważnie - musze popracować nad odpalaniem torped hyh.
W kulminacyjnym momencie miałem wrażenie, że sam sobie zapakuję cygaro w rufę hyh.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#5 Wysłany: 18 Październik 2009, 12:59
1 Potyczka (kiedy grałem jankesami)
Fragment listu do Admirała Nimitz'a
Admirale... Angielska grupa uderzeniowa którą wydzieli pan moim okrętom do eskorty została zaatakowana przez 4 japońskie okręty podwodne
Po ciężkich 10 minutowych walkach i stracie 1 Lekkiego Krążownika udało się naszym niszczycielom zniszczyć przeciwnika, pancernik naszych sojuszników (Prince of Wales) został trafiony około 3 torpedami ale dalej jest zdolny do walki...
Admirał Adama Adams, dowódca szybkich sił lekkich krążowników.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 Potyczka (kiedy grałem japsami)
List do Admirała Isoroku Yamamota
Admirale nasze siły namierzyły wrogą grupę 2 pancerników, wg. Samolotów zwiadowczych z Hiryu to Angielskie pancerniki typu King George 5 (dokładniej Prince of Wales i jeden niezidentyfikowany tego typu) pobliska grupa okrętów podwodnych kapitana Takeshity podjęła się próbie zaatakowania pancerników w osłonie 2 CA, 2-4 CL i 4 DD.
Niestety siły kapitana Takeshity zostały wykryte i po próbie ataku zniszczone przez owe niszczyciele, sam Takeshita przeżył gdyż nie był na żadnym z 4 okrętów podwodnych
Ogólnie misja bardzo dobra ale... Andrev musi ustanowić cele misji i powinna być 2 lub nawet 3 fala OP bo 4 suby sobie rady nie dały
Admirał Adama Hitsutoru, dowódca Pancernika Haruna
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Ostatnio zmieniony przez Adiq 18 Październik 2009, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum