Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Coz Ci co grali wczesniej, juz wiedzieli o co biega. Ci co grali pierwszy raz ..., hm dlugo nie pozyli. Na dzien dobry ktos tak halasowal, ze zwrocil uwage czolowego DD. Ktos jak zwykle na upartego probowal zatopic "Queen Mary". Ale ta zaladowana chyba helem, przyjela wszystkie trafienia i poplynela dalej, jakby nic sie nie stalo. Pozniej to ju jedno wielkie polowanie. Sfora DD'kow, konsumowala kolejne ofiary, a wujek tes robil fotki, topil lub probowal utopic kolejne merchy.
W tym odcinku udzial wzieli:
kolczasty - KIA
PL_wolfx - KIA
PL_Mirko - DISC - KIA liczony, jezeli nie byl w konwoju niech da znac
Cpt.McClane - DISC na 35 minut przed koncem patrolu - KIA liczony
Arrow Tanker
T2
-------------------------------
Razem: 19222 BRT
PL_Cobra - SURV - wytrzymal 35 minut okladania przez 6 DD, brawo
Dokładam tabelkę z podsumowaniem po 35 patrolach. Jutro wchodzi nowy pakiet misji, więc potem dopiszę jeszcze dzisiejsze patrole i zrobię podsumowanie wczesnego półmetka w formie wykresu (miało być na koniec, ale Andrev zachęcił mnie do przyspieszenia)....
Wyrzuciło mnie do Windows.
Włączyła się automatyczna aktualizacja bazy wirusów i jednocześnie skanowanie systemu (piątek 21.00).
Niedawno reinstalowałem antyvira i zapomniałem odznaczyć w opcjach.
Moja sytuacja w momencie padu:
26 min. po starcie patrolu, na lewej burcie QM w odległości ok. 1800 m. QM dostała 4 torpedy z dziobowych wyrzutni – nie potrafiłem się powstrzymać, nie miałem dotychczas okazji strzelania do tak dużego celu.
Po drugiej stronie QM, kilka DD’ków chyba obrabiających kogoś. Najbliższy DD przy lewej burcie QM ok. 1500 m. ode mnie - idący na zachód w stronę konwoju. Statków konwoju nie widziałem.
Ostatnio zmieniony przez PL_Mirko 31 Październik 2009, 22:33, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#6 Wysłany: 31 Październik 2009, 23:48
PL_Mirko napisał/a:
Cytat:
Wyrzuciło mnie do Windows.
Włączyła się automatyczna aktualizacja bazy wirusów i jednocześnie skanowanie systemu (piątek 21.00).
Niedawno reinstalowałem antyvira i zapomniałem odznaczyć w opcjach.
Moja sytuacja w momencie padu:
26 min. po starcie patrolu, na lewej burcie QM w odległości ok. 1800 m. QM dostała 4 torpedy z dziobowych wyrzutni – nie potrafiłem się powstrzymać, nie miałem dotychczas okazji strzelania do tak dużego celu.
Po drugiej stronie QM, kilka DD’ków chyba obrabiających kogoś. Najbliższy DD przy lewej burcie QM ok. 1500 m. ode mnie - idący na zachód w stronę konwoju. Statków konwoju nie widziałem.
Zgodnie z regulaminem sprawa jest jasna - KIA liczony (brałeś udział w ataku)
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum