Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 10 Listopad 2009, 18:13 Stare pakiety misji
Mam pytanie do wszystkich graczy SH3. Czy ma ktoś może jeszcze pakiety misji klanu Sea Devils a chodzi mi o pakiet Dead Calm, Both lub Rising Sun Pytam się o to ponieważ chciałbym hostować gry SH3 w necie na czystej wersji, w chwilach nudy. Jeśli ktoś by mi przesłał lub wstawił chwilowo gdzieś na forum byłbym bardzo wdzięczny
1. Rising Sun? Nie kojarzę. Kojarzę taki pakiet, ale to chyba były misje PL_Marco do SH4... Więc chyba nie o to idzie
2. Dead Calma niestety już nie mam
3. BOTHa mam. Misje oraz moda.. Ale on chyba do "czystej wersji" się nie nadaje.... Przeciez było tam trochę nowych jednostek...
Jak chcesz to mogę ci podesłać stare pakiety klanu PS do wersji 1.4...
Tak, Rising Sun to były moje misje do SH4
Co do BOTH-a - mam i Dead Calm też mam, więc Pablo zagadaj do mnie jutro na ventrilo jakbym zapomniał, ewentualnie dziś będę ale dopiero chwile po 23:00 i nie ma problemu.
Z tym jak Finek powiedział i Both i Dead Calm miał dodatkowe jednostki i to już nie jest "czysta wersja".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum