Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#6 Wysłany: 10 Listopad 2009, 19:23
lets start the game!
Pierwsze wrażenia...
Mogę powiedzieć tak: Call of Duty jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i chyba muszę jeszcze na tę chwilę (odpukać) poczekać. Gra jak zawsze prezentuje wysoki poziom. Jest podobna do 4, choć zmiany są całkiem duże. Jeszcze gram kampanię, ale już teraz widzę ilość broni i dodatków do nich w grze. celowniki: laserowy (Mars), termowizyjny, ACOG- czy coś w tym stylu, optyczny i jakiś jeszcze, więc do wyboru do koloru. Nie ma np. urywania kończyn jak w poprzedniej części ale jest brutalna oj jest 18 lat minimum
idę dalej gra....
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#8 Wysłany: 10 Listopad 2009, 21:26
ohhhhh.... taaaaak... tylko jeden mankament, komputer mi się przegrzał już 2 razy, tak że gra się strasznie cięła
I jeszcze nie skończyłem kampanii, (jest całkiem długa)
Nareszcie mamy jakieś naprawdę ciekawe lokacje
#9 Wysłany: 10 Listopad 2009, 23:12
Przeszedłem kampanię ok. 6 godzin mi to zajęło, ale było warto. Ktoś powie że liniowa? taaak, ale jestem w stanie zapłacić taką cenę za tę fabułę. Oczywiście zrobiona pod kolejną część (otwarte zakończenie)
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 161 Skąd: Jaworzno
#11 Wysłany: 12 Listopad 2009, 18:27
Cytat:
Proszę tu o wypowiedzi, wszystkich tych co nabyli już nowego CoDa. (od 10 listopada)
Zapowiada się średnio
Widzę Foxu że nie za bardzo możesz się zdecydować i zmieniasz zdanie jak baba w ciąży.
Cytat:
Pierwsze wrażenia...
Mogę powiedzieć tak: Call of Duty jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i chyba muszę jeszcze na tę chwilę (odpukać) poczekać. Gra jak zawsze prezentuje wysoki poziom.
#12 Wysłany: 12 Listopad 2009, 18:37
bo zapowiadał się średnio. mnóstwo wyciętych opcji bez podania powodu, ustępstwa na rzecz konsol itp. Brakuje mi szczególnie czegoś takiego jak możliwości wychylania się, ale trudno, już za późno by coś zmienić. Warto pograć, zobaczyć o co chodzi, bo tym razem na prawdę warto.
gra jest oskryptowana od stóp do głów jak zawsze, jednak czerpię z niej znacznie więcej radości niż np. z Army czy OF
i zapomniał bym - gra już Wilk i Adiq, ale im więcej tym lepiej. W trybi rozgrywki Operacje Specjalne - kooperacja, potrzebuję do gry co najmniej jednego znajomego, inaczej się tych misji przejść nie da. Przykład: Wilk osłania mnie ze śmigłowca, a ja przebijam się przez Waszyngton do Burger Kinga
Crysis-PC-GZ51146-01.jpg 2 tryby dające możliwość gry z widokiem 3-osoby
Plik ściągnięto 22 raz(y) 514.63 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 12 Listopad 2009, 18:43, w całości zmieniany 2 razy
Byłem dziś świadkiem jak w TESCO chłopak tuż przede mną kupował CoDMW2. Pomijam fakt że gra kosztowała 45 funtów...ale kasjerka zanim nabiła grę na paragon poprosiła chłopaka o DOWÓD OSOBISTY
Tylko czemu w Polsce takie rzeczy nie są respektowane...ehhhh...
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
#18 Wysłany: 14 Listopad 2009, 23:52
a ja widziałem w Empiku, jak dwóch 10 latków kupowało tę grę. Jeżeli chodzi o gry i filmy, w Polsce jest przyjęte nie patrzenie na etykietę wiekową, bo spada znacznie sprzedaż. A gra zdecydowanie nie jest przeznaczona dla małolatów, choćby biorąc pod uwagę 3 misję...
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#20 Wysłany: 15 Listopad 2009, 08:15
PL_HUBAL napisał/a:
Byłem dziś świadkiem jak w TESCO chłopak tuż przede mną kupował CoDMW2. Pomijam fakt że gra kosztowała 45 funtów...ale kasjerka zanim nabiła grę na paragon poprosiła chłopaka o DOWÓD OSOBISTY
Tylko czemu w Polsce takie rzeczy nie są respektowane...ehhhh...
Bo Polacy to spryciarze i np. można zaoferować pijaczkowi tanie wino owocowe żeby wziął na siebie. W takim przypadku "koszty manipulacyjne" wyniosą około 5 zł...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum