Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Postanowiłem opublikować część mojego misjonarskiego dorobku który przetrwał crashe dysków. Z ponad 400 misji jakie napisałem ocalało 142 - w pełni grywalne.
Misje te dzielą się w większości 97% na misje poważne. Wręcz rankingowe. Jest też parę misji - szalonych treningów które pisałem by chłopaki ćwiczyli.
Oddaję dzisiaj Wam je wszystkie pod warunkiem że nie będziecie ich edytować bo prawa autorskie muszą być szanowane.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III
#3 Wysłany: 15 Listopad 2009, 10:39
sOnar dzięki za podzielenie się swoją pracą. Jest to ciekawy matriał do przejrzenia i wykorzystania.
BTW, niektóre misje mają bardzo ciekawe tytuły, które mogą byc inspiracją dla misjonarzy . (terapia i ptaszek w locie wymiatają)
PL_fox6 napisał/a:
mam nadzieję, że te misje, to nie to samo co dałeś nam w UTW jako misje domyślne. Chodzi mi gównie o strukturę konwojów i ustawienie subów.
chcesz by nadzieja się spełniła - nie ściągaj. Mówisz i masz.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum