Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 3 Grudzień 2009, 17:16 Kraj z ktorego pochodze....
Tak sobie przegladam profile i odnosze wrazenie, ze nie ktorzy chyba wstydza sie tego, ze sa polakami?? Nie wierze, tez w to ze nie ktorzy z WAS mieszkaja np w wietnami, laosie, japoni itd.
Dlatego na razie PROSZE, wszystkich ktorzy obecnie przebywaja na terenie POLSKI o zmiane w profilu, pola KRAJ na odpowiedni
Fox, zostaliście kolejno wymienieni.. Pewnie w kolejności, w jakiej przemek szedł po forum.
A jakby nie patrzeć PL_Fox6, jest alfabetycznie PRZED sOnar
Bo jak to leciało...aąbcćdeęfghijklłmnńopqrst
Poza tym fox, obracasz kota ogonem... "Bo Przemek ciebie wymienił wcześniej"... A może byś się obraził, jakby wymienił cię na końcu za "nieklanowiczami"? W środku też nie wypada.
Fox, to akurat jest śmieszne. Przemo podał przykład BEZ NICKÓW, a ty wyjeżdżasz jeszcze, że ciebie wymienił na początku... Przyznam, że ja dopiero z twojego postu dowiedziałem się, ze jesteś z Wietnamu
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#12 Wysłany: 3 Grudzień 2009, 21:15
FINEK widze ze zauwazyles....
NO poprostu sa inne narzedzia, ktore ulatwia osiagniecie tego o co prosze.
Dla mnie to sa jaja i tyle, to nie jest forum dla dzieci NEO, ktore sobie wyszukuja ladnie wygladajaca flage albo ciekawa nazwe kraju, to dla mnie tak jakby w polu SKAD napisac z dupy... a jeden juz tak napisal i dostal BANA mimo ze ja prosilem.
#16 Wysłany: 3 Grudzień 2009, 21:29
nie bede latal za kazdym i pytal "dlaczego", ma byc NORMALNIE
#20 Wysłany: 3 Grudzień 2009, 21:33
Przeslanie jest chyba jasne i nie potrzeba tutaj dyskusji..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum