Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#3 Wysłany: 4 Grudzień 2009, 16:56
Tia... może i w porcie tak jest Hubalku drogi - no i przy całkowitym zachmurzeniu.
Mówisz tak, a na statku jak z klopa wreszcie uda Ci się wyjść to jesteś po prostu oślepiony światłem żarówki w sraczu...
Zero jakichkolwiek sztucznych źródeł światła.
Gwiazdy dają czadu pełnym blaskiem.
Dodatkowo powierzchnia wody odbija nikły procent naturalnego światła.
Ten statek wygląda jakby był o wczesnym zmroku... Serio na oceanie jest nocą tak jasno? Jakoś nie chcę uwierzyć.... Taka jasność bije z tyłu, że aż poraża...
A statek. Cóż. Może jestem lekko konserwartywny, ale wolę już noc z UTW, gdzie jestem w stanie z takiej odległości jak robione to zdjęcie rozpoznać jakiekolwiek detale... Bo przy takiej ciemności (i jasnym tle na dodatek), to ... zaraz.... A tam w tle to atomówka wybuchła?
I przyznam, że Hubal (jako marynarz [tak, wiem, jako inżynier z maszyny ]) jakoś brzmi dla mnie bardziej przekonująco, bo bywał w różnych miejscach.
I ważne pytanie...
Co to ma do działu MISJOnarze? Już raz przerzucałem temat o rankingu, a teraz to już zupełnie nie wiem. Możesz uzasadnić, dlaczego wklepałeś ten temat do działu o tworzeniu misji? Chyba, ze taką jasność w nocy da się ustalić w misji, to przepraszam. Ale z tego co wiem, nie da się i to już pod modowanie podlega
NA oceaine jnie jeast tak jasno, jest barzdo ciuemno,p., bardz ciemnio. ui jakosm nie moge sie zgodzinc z tym co napiosal Andrtev bo tak jasno nie jest, tyak jasno jest jak wscjhodzi slonce
A tak wogfoile to ide spac,,
Dobranioc
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Imię: Piotr
Ulubiona Gra: WoT Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 06 Lip 2008 Posty: 112 Skąd: Reda
#7 Wysłany: 6 Grudzień 2009, 07:03
Oj morszczachy...
_________________ "O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum