Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#22 Wysłany: 1 Grudzień 2009, 23:21
PL_fox6 napisał/a:
a ja od historycznych raczej wolę bardziej fikuśne, jak np. ten zielony - z bliska ładny i dopracowany
Ano właśnie, ja na odwrót. heh, jak chcesz fikuśny to Ci wyślę na VIIC różowy z króliczkiem Playboya. Szkoda że nie ma opcji z futerkiem. ;P Takie p0|<e^^0nIAsTe U-Bootwaffe.
Imię: krzysiek
Wiek: 39 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 77 Skąd: z otchłani
#23 Wysłany: 3 Grudzień 2009, 23:01
Moja VII-ka futerka może nie ma ale za to ma ząbki
Narazie to wstępne "prototypy kamuflażu wymagają jeszcze sporo dopracowania oprócz paszczy swoją droga zgadnijcie z czego ona pochodzi (bo przyznam sie bez bicia że nie mam takich zdolności aby samemu coś takiego stworzyć;p)
#26 Wysłany: 4 Grudzień 2009, 00:03
P-40E z "Latających Tygrysów" - gęba wyciągnięta z skina tego samolotu z gry IL-2 1946 jest jeszcze fajna ze skina od Pe-2 ale nico mała ale może sie coś wykombinuje ja będe miał troche czasu
#30 Wysłany: 4 Grudzień 2009, 19:31
Jak mówiłem to na razie "prototypy" a że nie mam zawiele czasu nad nimi popracować wiec mogą nimi jedynie pozostać a co do szczęk to po co komu szczęki pod wodą których nie widać (albo które widać tylko jak dziób wejdzie na fale)
Ostatnio zmieniony przez kris66 4 Grudzień 2009, 19:32, w całości zmieniany 3 razy
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#31 Wysłany: 5 Grudzień 2009, 18:05
hej Storm, mógłbyś przesłać mi na PW jakiś kamuflażyk do IIa, ten z czerwonym kadłubem jest taki trochę nudny, a nawet go nie widać, bo w GWX 3 jest bardzo ciemno pod wodą
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#32 Wysłany: 5 Grudzień 2009, 19:34
PL_fox6 napisał/a:
hej Storm, mógłbyś przesłać mi na PW jakiś kamuflażyk do IIa, ten z czerwonym kadłubem jest taki trochę nudny, a nawet go nie widać, bo w GWX 3 jest bardzo ciemno pod wodą
Wyślę, ale za moment. Akurat pracuję nad czymś do SH3. Taki mój własny Community Units - kompilacja, jakieś 50 jednostek powybieranych z różnych modów zgodnych z pl wersją językową GWX. Robię dla siebie, ale i podzielić się mogę, jak ktoś będzie chciał, kończę ostatnie detale.
A co do ciemnej wody GWX i ogólnej poprawy środowiska to Ci podpowiem tricka. Zrób taki szacher - macher. Z moda UTW, z Data\Env przenieś do analogicznego foldera w GWX pliki SkyColors_Atl.dat; SkyColors_Med.dat i SkyColors_Arct.dat - Uzyskasz całkiem ładny efekt, taką namiastkę UTW w GWX. Tylko przy pomocy JSGME najlepiej, jakby się nie spodobało, albo kopie zapasowe porób. Mi się taki GWX podoba bardzo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum