Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam!!!
Witam wszystkich fanów SH2, SH3 i DC.
Jestem tutaj żóltodziobem.
Ostatnio dużo grałem w gierkę Sileni Hunter 2 (single). Bardzo mnie ona zafascynowała.
Opanowałem podstawowe techniki walki. Raczej nie mam problemu powrócić do bazy z patrolu. Ale wiem, że to jeszcze mało w porównaniu do waszych umiejętności.
W planach mam zakup po Nowym Roku Silent Hunter 3.
Przypadkowo wszedłem na stronę Waszego klanu. Bardzo mnie ona zafascynowała.
Zafascynował mnie fakt, w jaki sposób opisujecie swoje patrole i opowiadacie o swoich porażkach i zwycięstwach.
Postanowiłem spróbować i zapisać się do klanu. Jeszcze nigdy nie pływałem w multi. I jestem zupełnie zielony w tych sprawach. Liczę na Waszą pomoc.
Prywatnie mam 27 lat i mieszkam w Poznaniu. Mam świetną rodzinkę. Pracuję w policji. Uwielbiam wszelkiego typu symulatory (morskie, kolejowe, lotnicze) oraz strategie.
W obecnej sytuacji preferuję gierkę SH2. Tyle o mnie.
Czesc Profit !
Miło będzie mi zrzucić na Ciebie parę bombek głębinowych. A co do tego, że jesteś zielony to się nic nie przejmuj. Każdy jakoś zaczynał. Ja np. cały czas zaczynam Do miłego zobaczenia na morzu.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#8 Wysłany: 19 Grudzień 2005, 01:13
No MUS to MUS w koncu wyraziles chec przynaznosci do PS a jesli tak sie stalo to PL_ to nasz wyroznik w kazdym razie GRATULUJE dobry wybor
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#12 Wysłany: 19 Grudzień 2005, 11:15
Witaj , PL_Profit, miło spotkać kumpla z jednego ministerstwa. grzej silniki i wieczorkiem zapraszamy na wojenkę. Singiel to jest pryszcz, dopiero w multi poznasz smak zwycięstwa i klęski. Nie przejmuj się pierwszymi porazkami, bo Twoi przeciwnicy ( ci faceci na górze) to fachowcy pierwszej klasy. Jeden z nich, jak nie zatopi podczas jednego patrolu 3-4 subów,
( W MULTII!!!) to ma zły dzień i chandrę.
w razie jakichkolwiek problemów wal do Przema ( U-96, ) Boola, Egona, a w sprawach prostych pomoże ci każdy z nas.
Pozdrawiam
Witamy na wirtualnych morzach, Jeżeli poświęcisz trochę cennego czsau na gry, to zapewniam Cię, że po niedługim czasie poczujesz się jak na prawdziwym morzu, a nawet poczujesz na twarzy krople wody po wybuchu torpedy.
_________________ Witam Gość, Zapraszam na mostek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum