Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#8 Wysłany: 28 Grudzień 2009, 15:44
A teraz moja miażdżąca krytyka:
1. Zaczęło mi się podobać od 1:32. Poza tym za długie.
2. Super pierwsze 15 sekund filmu, i od 0.45 do 0.55.
3. Najlepszy kawałek (tylko za długo Bismarck z SH3), bez oryginalnego trailera.
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#9 Wysłany: 28 Grudzień 2009, 16:11
1. nie do przyjęcia, dlaczego to chyba mówić nie muszę
2.aha, piszę ten komentarz na bieżąco i widzę że numer 2 niewiele się różni od 1
3. coś już zacząłeś kombinować, ale dalej to nie to, Bismarck super
Według mnie bazowanie na trailerze SH3 to zły pomysł. Bardzo jestem ciekaw zdania Finka na ten temat.
2) prawa autorskie, czy możemy użyć filmów archiwalnych bez jakichkolwiek licencji, ktoś chyba jest ich właścicielem.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 29 Grudzień 2009, 14:41, w całości zmieniany 1 raz
W sumie brakuje mi jednego. Ujęć z gry.
W sumie fajnie by wyglądało:
Kapitan przykłada oko do peryskopu i następne ujęcie przez peryskop.
W sumie mamy 2 filmy klanowe [z czego 1 nieskończony] (+filmiki) to może warto wykorzystać?
Jakbyś chciał materiały z Mein Weg nach USA to mogę ci spokojnie podesłać. Bo przyznam, że jak to oglądam to tego mi brakuje. W końcu jesteśmy klanem Polishseamen, a nie tylko "miejsce w sieci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum