Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Informacja znaleziona na forum UBI (ze stycznia 2010):
Jeśli chodzi o tryb multiplayer SH4, to istnieje jakiś poważny problem z serwerami i wiele osób nie może połączyć się z UBI. Naprawdę duża ilość osób zgłaszało ten problem. Czekamy na odpowiedź od developera kiedy ten problem zostanie rozwiązany.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 10 Styczeń 2010, 10:42, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#3 Wysłany: 10 Styczeń 2010, 14:05
Jesli chodzi o multika, to wczoraj miałem problem, dawałem MULTIPLAYER i UBI.COM (czyli przez neta ;P) logowałem się normalnie i dawałem OK to wyskakiwał błąd "nieznany błąd, nie można się połączyć. (Ver 1.5)
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#4 Wysłany: 10 Styczeń 2010, 19:30
pawelus6 napisał/a:
Jesli chodzi o multika, to wczoraj miałem problem, dawałem MULTIPLAYER i UBI.COM (czyli przez neta ;P) logowałem się normalnie i dawałem OK to wyskakiwał błąd "nieznany błąd, nie można się połączyć. (Ver 1.5)
Ostatnio chcieliśmy popłynąć patrol testowy w SHIII i było dokładnie tak samo po prostu Ubi ma problem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum