Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Proszę o konstruktywną opinię/krytykę tego moda bo mnie bardzo zaciekawił, pytanie podstawowe czy jest lepszy od Manos Environment Pro v2.1, galerie na stronie moda oglądałem ale jak to ma się w praniu, i czy pod GWX2.1 działa
Jeżeli ktoś mógłby wypisać taką solidną listę zmian które wprowadza ten mod było by fajno
Jacek.....
Narty
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Ostatnio zmieniony przez PL_HUBAL 25 Styczeń 2010, 08:37, w całości zmieniany 1 raz
Patrząc na listę zmian na 95% będzie sie gryzł z GWX'em.
No, chyba, że są pliki, które zawierają i zmiany z GWX, a także z LSH3. Bo oba mody zmieniają część tych samych plików.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#10 Wysłany: 25 Styczeń 2010, 11:23
To zdaje mi się w tym modzie było to, że gdy statek miał zatonąć, to wystrzeliwał czerwoną flarę.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#11 Wysłany: 25 Styczeń 2010, 16:53
PL_Cmd_Jacek napisał/a:
To zdaje mi się w tym modzie było to, że gdy statek miał zatonąć, to wystrzeliwał czerwoną flarę.
To w SH4 effects for SH3 się pojawiło, to powyżej jedynie korzysta z tego moda (efekty eksplozji, dym, widać od razu skąd "pożyczają").
No, potestowałem to trochę wczoraj i tak....
PAŹDZIERZ JAKICH MAŁO. Sorry, ale inaczej się nie da. Robiąc do niego grafikę jawnie sugerowali się pegazusem. Kolorystyka nieba i całej reszty paskudnawa. Dźwięki nie za fajne, niby są jakieś zmiany w porównaniu do 1.4b ale jakoś się nie rzucają. No, może poza nocą, która wygląda jak pochmurne popołudnie.
Połowa interfejsu zerżnięta z GWX, połowa niezmieniona.
Podsumowując - składak różnych modów bez pomysłu, ładu i składu. Kijem bym tego moda nie dotknął.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum