Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: SH3, SH4, S.T.A.L.K.E.R, Mass Effect 1, 2 , GTAIV Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 17 Cze 2009 Posty: 182 Skąd: Warszawa
#21 Wysłany: 24 Styczeń 2010, 00:14
PL_Storm87 napisał/a:
Nie oglądam telewizji więc nie wszystkie fakty do mnie docierają.
Storm za "twoją" muzyczkę która umila mi każdy patrol jeszcze raz dzięki. Jest naprawdę niezła (wspaniale odpręża w trakcie patrolu). Szacunek za nieoglądanie telewizji (dobry nawyk ). Polecam wszystkim.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#25 Wysłany: 28 Styczeń 2010, 19:21
PL_Andrev napisał/a:
Co on to ma na wieżach?
tutaj to fajnie widać:
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#27 Wysłany: 28 Styczeń 2010, 19:49
, podstawa to zapewnić sobie sposób ucieczki
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#29 Wysłany: 28 Styczeń 2010, 20:04
Wcale niezłe te okręciki... modderzy będą mieli pełne pole do popisu, zwłaszcza że akcja SH5 odbywa się właściwie na wszystkich interesujących frontach...
BTW
Fani już sobie robią dowcipy z mechanizmów DRM...
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 28 Styczeń 2010, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum