Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Tomasz
#6 Wysłany: 14 Marzec 2010, 03:45
Witam. Chciał bym odświeżyć temat jako ze konkretna odpowiedz w nim nie padła.
Również poszukuje modów do 1.4. ich liczb na na subsim jest jak by to powiedzieć „przytłaczająca” dlatego liczę na waszą pomoc.
Szczególnie zależało by mi na czymś urealniającym zniszczenia mojego okrętu, gdyż grając na S-klasie potrafię przyjąć kilka trafień z działa, potem zostać staranowanym, a na koniec jeszcze bezpośrednio trafiony bombami głębinowymi a zniszczenia okrętu i tak wynoszą zaledwie 40%
To prawie jak godmode tylko ze bez żadnych kodów.
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#7 Wysłany: 14 Marzec 2010, 10:09
Najlepszym rozwiązaniem będzie "Trigger Maru Overhaul" kompatybilny z SH 1.4 (dostępny tutaj). Proponuję jednak zaopatrzyć się w dodatek U-Boat Missions - rozwój modów kompatybilnych z 1.4 zatrzymał się jakieś półtora roku temu... Najlepszym tego dowodem jest chociażby wspomniany Trigger Maru - najnowsza wersja (dostępna pod patcha 1.5) i wersja, którą podałem ci w linku to prawie zupełnie inne gry...
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum