Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Dopiero teraz zauważyłem ten dział, wypadałoby więc coś napisać. Jakiś czas temu sprawiłem sobie grafikę, dzięki której w końcu mogłem odpalić GWX ...Tak się skończyło moje życie w realu - z przerażeniem obserwuję, jak SH3 robi ze mnie podwodniackiego nołlajfa, mocno opóźniona magisterka leży gdzieś zakurzona a ja zacięcie patroluje morza i oceany wpatrując się godzinami w mapę. Odnalezienie tego forum to przekleństwo, teraz już w ogóle nie będę mógł się od tego oderwać Ale nic to, trzeba być twardym jak na kapitana przystało!
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum