Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 9 Luty 2010, 18:22 Ranking SH4, plany i propozycje.
Dobrze, jak widzimy udało się coś ruszyć w temacie. Najważniejsze, że jest host (choć dostępny na SH4 w środy, piątki i niedziele), któremu podoba się pływanie na górze oraz że gra działa.
Na razie testowaliśmy wersję 1.4. I teraz trzeba pomyśleć, co można dopakować, aby jednocześnie nie zajmowało to setek megabajtów, 5 instalatorów i 92 patchy, tylko aby przy okazji misji można było też to ściągnąć (czyli 10-20 megabajtów to ABSOLUTNE maksimum na początek).
Przydałoby się też trochę nowych misji, pojawiła się propozycja "Kampanii na linie"
(dla zainteresowanych LINK ). [Host na górze, to świetny pomysł na takie misje]
Na razie bym wytrzymał (choćby do Marca) na 1.4+Rising Sun, a trzeba pomyśleć nad przyszłością.
Sh4 ma bogate doświadczenie w modach, ale jednocześnie poszło ostatnio trochę za bardzo do przodu.
Nie ma co ukrywać. To inny klimat, niż Sh3. To zupełnie inna wojna.
Ale jest pewna ekipa, która lubiła tu pływać i na nią liczę.
Proszę o wasze zdanie na ten temat.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#6 Wysłany: 10 Luty 2010, 23:19
Hmmm.... miałem ten sam problem co Marco poprzednio.
Utrata kadłuba 18%, w środku bez problemów. Finek mnie trochę postraszył, ale nic to. Wychodzę z 50-ciu na peryskopową (Balao ma konstrukcyjną...eee...110?) - w tym momencie na 30 metrach dostaję nagle przecieki, masowe uszkodzenia... i po grze.
2. Przyznam, ze cały czas starałem się ciebie obrobić... I ciężko określić, jak to było.
Bo potem rzucałem bomby na Marco i też coś podobnego zgłosił... Tylko u niego to było po potrójnym przeleceniu DD'kami.
Jutro (a może dziś?) spróbujemy usiąść i potestować. Rzucę 1 raz bomby i zostawię Marco w spokoju i zobaczymy, jak to wygląda... Bo u Marco były przecieki, gdy nagle...
Ta jak mówi Finek, trzeba przetestować bo na bank dziwne było to co mi się przytrafiło w misji z Boolem. Tu akurat miałem jak mówiłem przecieki jakieś tam i nagle koniec
Ale muszę pogadać z Pasterzem bo może mnie aż tak zalewało ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum