Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
1942.04.14 / 06:00
u-boats: VIIC/41 1942 all players
crew: veterans all players
game time: 2 hours max
game level: 100% realistic
(lower levels for noobs only)
Patrol naprawdę z niezłą jazdą dla mnie i nie tylko dla mnie. Ale przeżyłem. Na początku usłyszałem namiary na 340-15. Po chwili ukazała się w peryskopie eskorta i.... Kent oraz CV. Jedna do Kenta, cztery do CV. Jedna tylko trafiła w CV w dziób. W międzyczasie zaczął się młyn. Bomby słyszałem na 270-280 i 70-90. Dowódcy pokoleji zgłaszali KIA. Mnie udało się wyjść z tej zagłady i zdążałem do konwoju. Po wpłynięciu do konwoju eskorta mnie namierzyła. Ucieczka i strzelanie do statków. Korzystalem z nauk Jacka i udało się, chociaż w pewnym momencie poszukiwało mnie chyba pięć eskortowców. W międzyczasie wystrzeliłem jedną torpedę do T2 - chybiła, 2 do Cargo Steamera trafiły i zszedł i 3 do Arrowa które przyjął z godnością, potem Tes go dobił.
Misja naprawdę niezła. Napociłem sie zdrowo żeby przeżyć.
[ Komentarz dodany przez: PL_Marco: 16 Luty 2010, 00:23 ]
Poprawiłem tylko herscigacz na scigacz
Screenshot_342.jpg Cargo
Plik ściągnięto 87 raz(y) 106.14 KB
Screenshot_344.jpg Jedna z tych do Arrowa
Plik ściągnięto 87 raz(y) 114 KB
Screenshot_347.jpg To wszystko mnie szukało
Plik ściągnięto 88 raz(y) 106.66 KB
Screenshot_351.jpg Tes dobija Arrowa
Plik ściągnięto 88 raz(y) 127.42 KB
Screenshot_343.jpg Tak skończyłem patrol
Plik ściągnięto 91 raz(y) 212.76 KB
Screenshot_440.jpg
Plik ściągnięto 89 raz(y) 122.29 KB
Screenshot_441.jpg
Plik ściągnięto 101 raz(y) 141.09 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 16 Luty 2010, 00:22, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 16 Luty 2010, 15:40
Uuuuu, ale była rzeźnia .
Gregory, Tes gratulacje
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
No i zamknąłem 3 karierę.
Wyprzedziłem Jacusia o 1000 BRT, które ten zaraz odrobi. No, ale odrobiłem Jedynka znów moja (na kilka(naście) godzin).
Przyznam, że ten patrol był raczej średnio udany. Udało mi się uszkodzić krążownik (dostał 2 z 3 torped, z czego 1 niewypaliła). Potem zaczęło się polowanie. Kogoś obok mnie wykryli, a potem sam zostałem wykryty. Zacząłem ucieczkę na 200 metrów, ale podczas, gdy 1 DD pingował, drugi rzucał na mnie bomby. Nie myślałem, że to, co mnie goni ma 3 boczne, z czego jedną pod kątem. I dostałem 1 bombką. A że poleciała integralka, a byłem za głęboko. To zginąłem zaraz obok drugiego Suba. W sumie każdego przegonili.
Działanie eskorty mi się bardzo podobało.
W załączniku kilka obiecanych zdjęć spudłowanych torped i tabele.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum