Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
No dobra, trochę lepiej się poczułem po tym patrolu, czego pewnie Tes nie może powiedzieć .
Byłem dosyć daleko od konwoju i musiałem ostro gnać na powierzchni. 2 DDki skutecznie mnie odpędziły od pierwszych rzędów i manewrując udałe się wyjść do ataku na ostatki konwoju. Udało się zatopić 3 frachtowce, chociaż torped w sumie wystrzeliłem o wiele więcej. Na koniec, gdy już byłem za konwojem wyszedłem na obserwatora i patrzałem jak moja torpeda mija o 15 metrów Harpego . PO czym na 10 minut przed końcem czasu rozłączyło mnie jako hosta. Pozostali gracze nie byli w tym czasie atakowani i patrol można uznać.
SH3Img@20-2-2010_22.18.17_300.jpg
Plik ściągnięto 3184 raz(y) 6.6 KB
SH3Img@20-2-2010_22.31.30_124.jpg
Plik ściągnięto 3184 raz(y) 6.03 KB
SH3Img@20-2-2010_22.38.3_633.jpg
Plik ściągnięto 3184 raz(y) 9.03 KB
SH3Img@20-2-2010_23.2.41_606.jpg
Plik ściągnięto 82 raz(y) 23.22 KB
SH3Img@20-2-2010_23.2.44_871.jpg
Plik ściągnięto 83 raz(y) 44.51 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#2 Wysłany: 21 Luty 2010, 01:20
Łatwo poszło, początkowa obława eskorty wyglądala groźnie, w pewnym momencie 4 DD plywaly wokol mego peryskopu. Ale potem gdzies zniknely. Bylo dosyc latwo zwiac bo duzy wiatr pomagal.
Tes najwyraźniej nie doszedl do siebie po poprzedniej misji i w zdenerwowaniu szybko poległ. Wlazłem do konwoju, a właściwie to on naplynal na mnie idealnie, ale z pierwszych 8 torped trafila jedna zatapiając parowca. Dwie wybuchly przedwczesnie, reszta pudła. Na szczescie nastepna zatopila T3. Potem trafilem T2 którego mniej wiecej w tym samym czasie trafil Von harpe, tankowiec odchodzil jednak nietonąc wiec wypalilem mu od tylu magnetyka, ale po drodze zygzakowal jakis maly merch i ten go wylapal zamiast tankowca. Potem musialem unikac staranowanie przez C3. I gdy mialem ostatnia torpede przeladowaną i planowalem ostatni atak na uszkodzonego parowca to gra sie skończyła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum