Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 18 Luty 2010, 18:13 Polishseamen- film propagandowy
Witam!
Po wielu dniach i godzinach przesiedzianych przed komputerem w końcu wyrzeźbiłem film propagujący nasz klan..niestety nie jest on górnych lotów (przepraszam za jakość) ale w trakcie tworzenia wystąpiły pewne błędy techniczne, które poskutkowały skróceniem filmu z 8 do 4 minut...
Mimo to wierzę, że ktoś po obejrzeniu tego filmu, zechce zasilić nasze szeregi by było nas jeszcze więcej!
Pozdrawiam.
_________________ "Jedyną rzeczą, która napawała mnie strachem podczas wojny, były te posępne U-booty"
Winston Churchill "Druga wojna światowa"
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 18 Luty 2010, 18:40, w całości zmieniany 1 raz
sOnar [Usunięty] Kommodore
#2 Wysłany: 18 Luty 2010, 22:36
Fajny filmik Imidar!
Jedyny ból w nim, że WATAHA piszemy przez samo H... tak to wszystko super
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 19 Luty 2010, 08:17
Adres www powinien byc mniejszy zeby zmiescil sie na jednym ekranie lub w takim formacie:
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#5 Wysłany: 22 Luty 2010, 11:06
Podoba mi sie to ujęcie jak stoja 3 uboty równolegle, to oddaje atmosfere dzialania grupowego w grze, jakby się dało tak pokazac jednocześnie 8 jednostek to już calkiem super. A tak ogólnie to mogloby to jakoś zostac rozjasnione albo zkontrastowane, bo sama gra jest na tyle ciemna że może zniechęcać.
Proponowałbym tak skrótowo nakrecic caly atak z lotu ptaka pokazujac najpierw rozrzut graczy , potem jakies ujecie idacych torped i explozje celów po czym kontrakcje eskorty.
Troche tez sam fraps tutaj moglby mniej skakac, sa na youtube filmy bardziej plynne tym robione. Czy napisy propagandowe sa potrzebne? może troche mniej? Moze jakies po angielsku? I adres tak jak juz powiedziano lepiej prezentuje sie gdy miesci sie w calosci (inna czcionka?) Brak mi tez pieknych ujęc horyzontu morza i nieba z gry.
Ogólnie to dobry pierwszy krok ale duzo można udoskonalić.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#6 Wysłany: 22 Luty 2010, 12:47
Swego czasu zachwycałem się dość dobrym trailerem z EVE-ONLINE, szczególnie dobrze komponowały krótkie wstawki ujęć statycznych (obrazki), ze stosunkowo niewielkim powiększeniem jego fragmentu.
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#7 Wysłany: 22 Luty 2010, 14:26
Wszystko ok, ale wydaj mi sie ze jak na reklamowke ciut przy dlugie i pod koniec troche nuzy. Jak dla mnie reklamowka nie powinna byc dluzsza niz 2-3minut, z nastrojowym i/lub dynamicznym bitem. Cos a la trailer.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum