Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Archeos
Ulubiona Gra: SH3, S.T.A.L.K.E.R, Civilization Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Maj 2005 Posty: 54 Skąd: Łódź/Warszawa
#1 Wysłany: 3 Marzec 2010, 09:39 Kupowanie misji w SH5?
Jako że Andrev zamknął temat zapowiadania SH5 [ale za to Marco założył temat "Dział ogólny do rozmów na temat SH V" - moderator] to nie mam gdzie zwrócić uwagi na jedno zdanie z update'a patcha 1.1. Mianowicie:
Kod:
- Several errors appear after buying the two historical missions.
Czy w SH IV było kupowanie misji? Kojarzycie Battlefield: Heroses? Kupowanie plansz, broni, ubiorów itp.. Czy mamy kolejny marketingowy chwyt?
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 3 Marzec 2010, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#2 Wysłany: 3 Marzec 2010, 10:05
ja poczekam na to aż skończą robotę i wydadzą patche. Przez bugi w SH4 tak się do tej części zraziłem, że niesmak pozostał i przepłynąłem w niej może z 2-3 misje.
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#3 Wysłany: 3 Marzec 2010, 16:06
kupowanie misji? to może jeszcze kupowanie nowych modeli u-bootów, elitarnej załogi, wyposażenia... hehe...
a ile w ogóle ta gra ma kosztować w polskim wydaniu? (SH nigdy nie kosztowało więcej niż 100)
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#5 Wysłany: 3 Marzec 2010, 16:22
Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać... kto projektował okładkę? Chaos, płonące statki, atakujące samoloty, a u-boot zamiast się zanurzać, to się wynurza. Niesamowite
Imię: Rafał Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 83 Skąd: Swinemünde
#6 Wysłany: 3 Marzec 2010, 16:55
Sokół napisał/a:
Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać... kto projektował okładkę? Chaos, płonące statki, atakujące samoloty, a u-boot zamiast się zanurzać, to się wynurza. Niesamowite
Tak sobie patrzę na okładkę SH4 i tam, wygląda to dokładnie tak samo tyle, że
w lustrzanym odbiciu.
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#7 Wysłany: 3 Marzec 2010, 20:43
Sokół napisał/a:
Imię: Archeos
Ulubiona Gra: SH3, S.T.A.L.K.E.R, Civilization Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Maj 2005 Posty: 54 Skąd: Łódź/Warszawa
#8 Wysłany: 4 Marzec 2010, 09:15
Uważałem, że temat nie jest wart nowego wątku.. Mogło by się np. skończyć totalnym offtopem..
A wracając do clue.. Możliwe są dwie opcje - kupowanie na zasadzie BF:H (przez UBI- nowe misje, godła, malowania itp), lub kupowanie przez pkt renown, jak w SH3 (zmiana uboota, wszelkie ulepszenia, załoga).
Oczywiście, jako że produkt dostępny już w sprzedazy, to nie ma sensu dywagować tylko trzeba sprawdzić. I dlatego szkoda miejsca na topic..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum