Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
łoł zrobiłem alem sie upocił .... uf ... powiedział gość wychodządz z kibelka
Ale cos otwor "spustowy" w tym przybytku maly...
A na tej dioramie to jaki to jest teatr dzialan? Front wschodni gdzies tak w zimie '43? Biala podstawa nasladuje snieg czy to po prostu wersja wstepna? Kawalek pantery wyglada fajnie
otwór spustowy niby sie taki mały wydaje ale jest taki jak potrzeba to co na makiecie widać to jest podłoże wszędzie będzie ziemia i trawa pora roku jesień
zapomniałem dodać to jest frąt wschodni 44 r makieta przedstawia przygotowanie do zasadzki czyli 2 czołgi schowane jeden w uszkodzonej stodole (panzer IV ) a drugi w transzei czołgowej ( panthera ) plus piechota która jeszcze niewie o co loto oficer dopiero rozkazy wydaje gość na morze na mapie będzie coś pokazywał gościowi z lorunetką ( wszystko jest ugadane co i jak i gdzie co ma stać ) a diorama jest w 85 % zrobiona narazie jest u kumpla ( kumpel postarza stodołe i ją uszkadza sype wały w okopach i na drodze daje troche piasku i trawy jak do niego zaglądne to porobie pare fotek i ich zamieszcze ale będzie makieta owiele większa 2 razy od tej co wcześniej zamieściłem
sory za pismo pisze bez ładu i składu niestety....
dziś postaram sie zaglądnąć do kumpla z całym sztabem + czołgi no i gość na motorze wczoraj go zrobiłem i sobie siedzi na motorku fajnie to wygląda tak więc jak wszystko będzie dobrze to dziś jeszcze zamieszcze foty jak ma wyglądć diorama ze wszystkim co jest
jak będziecie chcieli to dam więcej fotek a tak poza tym mam pytanie jak można do sh3 dodać muzyke bo chciąłem sobie zapodać mp3 z das boot " atak na konwój " a niewiem jak sie za to zabrac
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#14 Wysłany: 26 Styczeń 2010, 10:15
Sieczek napisał/a:
jak będziecie chcieli to dam więcej fotek a tak poza tym mam pytanie jak można do sh3 dodać muzyke bo chciąłem sobie zapodać mp3 z das boot " atak na konwój " a niewiem jak sie za to zabrac
Wchodzisz na Data/Sound/Music, wklejasz kawałek (nie jestem pewien, czy nie będziesz musiał go przekonwertować na .ogg), następnie w tym samym folderze otwierasz music.cfg, jeśli ma to być kawałek który leci podczas walki to szukasz [BATTLE], liczbę koło Tracks= zwiększasz o jeden, np. z Tracks=6 na Tracks=7, pod spodem wklepujesz Track(liczba porządkowa)=(pełna nazwa pliku utworu wraz z rozszerzeniem) i gotowe.
tak jak zapowiedziałem dołącze jeszcze pare fotek z wystawy modelarskiej w strzyżowie mam ich jeszcze bardzo wiele ale .... proponuje zaglądnąć na tą strone tam jest więcej fotek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum